Adana Valiliği'nin Yardım Elini Uzattığı Hasta Çocuk - Son Dakika
Güncel

Adana Valiliği'nin Yardım Elini Uzattığı Hasta Çocuk

Adana Valiliği\'nin Yardım Elini Uzattığı Hasta Çocuk

Adana Valiliği'nin desteğiyle özel bir hastanede tümör ameliyatı olduktan bir süre sonra hayatını kaybeden ve organları 3 hastaya bağışlanan 6 yaşındaki Ali Utku Yücel, toprağa verildi.

01.03.2013 13:50

Adana Valiliği'nin desteğiyle özel bir hastanede tümör ameliyatı olduktan bir süre sonra hayatını kaybeden ve organları 3 hastaya bağışlanan 6 yaşındaki Ali Utku Yücel, toprağa verildi.

Küçük Ali Utku'nun cenazesi Özel Acıbadem Hastanesi morgundan alındı. Bu sırada hastaneye gelen Vali Hüseyin Avni Coş, Utku'nun gazeteci babası Kemal Yücel'e baş sağlığı diledi.

Küçük çocuğun cenazesi defnedileceği Buruk Mezarlığı'na getirildiğinde baba Yücel oğlunun tabutunun üstüne, tuttuğu takım olan Adana Demirspor'un arkasında adı yazılı formasını ve atkısını serdi. Anne Nesli Bayram da tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü.

Bu arada, küçük çocuğun Ata İlköğretim Okulu 1. sınıftan arkadaşları da Ali Utku'nun fotoğraflarıyla mezarlığa gelirken, anne Nesli ve baba Kemal fotoğrafa sarılarak ağladı.

Ali Utku'nun cenazesi kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Baba Kemal Yücel, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun organlarının 3 hastaya nakledildiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"3 çocuğum daha oldu, Utku'nun kardeşleri oldu. Utku onlarda yaşayacak. Ben onları gidip seveceğim. Kalbini alan çocuğun kalbini dinleyeceğim. Utku başını kalbime koyar dinlerdi ben de onunkini dinlerdim. Şimdi o çocukların kalbini dinleyeceğim. Onları seveceğim. Onlara oyuncak alıp götüreceğim. Oğluma alamadığım oyuncakları onlara götüreceğim. Onlar sevinsinler."

Cenaze törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Adana Demirspor Başkanı Önder Serin, bazı futbolcular ile Adana Demirspor ve Adanaspor taraftarları katıldı.

Muhabir: Anıl Bağrık - Volkan Kaşik

Yayıncı: İsa Sansar - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana Valiliği'nin Yardım Elini Uzattığı Hasta Çocuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement