Adıyaman'da Anız Yangını - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Anız Yangını

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yanan çiftlikten görüntü Yangına müdahale İş makinelerinin çalışması Kahta ilçesinde anız yangınından sıçrayan alevlerin tutuşturduğu hayvan çiftliği ve bir otobüs kullanılamaz hale geldi.

08.07.2016 01:49

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yanan çiftlikten görüntü

Yangına müdahale

İş makinelerinin çalışması Kahta ilçesinde anız yangınından sıçrayan alevlerin tutuşturduğu hayvan çiftliği ve bir otobüs kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi civarındaki arazide bilinmeyen bir nedenden dolayı anız yangını çıktı. Kısa sürede rüzgarın etkisi ile büyüyen yangın Ömer Aslan'a ait hayvan çiftliğine sıçradı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından yangını, Küçük Sanayi Sitesi'ne sıçramadan kontrol altına aldı.

Yangında çiftlikte bulunan 50 dönümlük bahçe, hayvan çiftliği ve içindeki hayvan yemi, ambarda bulunan 5 ton sarımsak ve bir otobüs zarar gördü.

Çiftlik sahibi Ömer Ayaz, anız yakanlara tepki gösterdi.

Ayaz, "Ufak bir yangın beraberinde felaket getirdi. Çiftliğimiz, bahçemiz ve araçlarımız yandı. Tekstil atölyesine sıçrasaydı belki çok sayıda insan canından olacaktı. Bunlara sebep olanlar bunların izahını nasıl yapacak." dedi.

Bu arada, yangının Kahta- Adıyaman karayolunun civarında olması sürücüleri zor durumda bıraktı. Sürücüler dumandan görüş açıları daralınca sinyallerini yakarak devam etti.

Adıyaman\'da Anız Yangını
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Anız Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement