Adphorus Endeavor Girişimci Şirketi Seçildi - Son Dakika
Güncel

Adphorus Endeavor Girişimci Şirketi Seçildi

Adphorus Endeavor Girişimci Şirketi Seçildi

Girişimcilere maddi ve manevi sermayeyi bir arada sunmayı hedefleyerek Etkin Girişimcileri destekleyen Endeavor'ın 60. Uluslararası Seçim Paneli San Francisco'da düzenledi.

12.08.2015 11:09

Girişimcilere maddi ve manevi sermayeyi bir arada sunmayı hedefleyerek Etkin Girişimcileri destekleyen Endeavor'ın 60. Uluslararası Seçim Paneli San Francisco'da düzenledi.

Organizasyona, Endeavor Türkiye'den Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve Revo Capital CEO'su Cenk Bayrakdar olmak üzere iş dünyasına yön veren önemli fikir liderleri katıldı. Tüm dünyadan 23 şirketin Endeavor Girişimcisi ünvanı aldığı 60. Uluslararası Seçim Paneli'nde, bir Türk şirketi de bu ünvana kavuştu.

Uluslararası Seçim Paneli için 8 farklı ülkeden 36 panelist yoğun bir tempo içinde bir araya geldi ve Endeavor Girişimci Adaylarını değerlendirdi. Bu panelistlerin arasında Endeavor Global Yönetim Kurulu Üyesi ve Venrock Partneri Nick Beim, General Atlantic Paolo Alto ofisinin Genel Müdürü Brett Rochkind ve 500 Startups Kurucu Ortağı Dave McClure gibi isimler dikkat çekti.

Adphorus Girişimciler; Burcu Göbülük &  Volkan Çağsal

Facebook'ta reklam yönetimi ve optimizasyonuna odaklanan bir yazılım olan Adphorus, e-ticaret şirketlerinin hedefleme üzerinden ürün satışına yönelik reklamlarında çoklu kampanya üreterek en iyi geri dönüşleri ölçümleyebildiği ve bu şekilde satışlarını arttırabildikleri bir platform olarak kullanılıyor.

Publik isimli ajanstan spin-off bir ürün olan Adphorus, Facebook tarafından Ads PMD sertifikasına layık görülen dünyadaki 48 şirketin içinde yer alan tek Türk şirketi oldu.

Merkezi New York'ta olan Endeavor, Arjantin, Şili, Brezilya, Uruguay, Meksika, Kolombiya ve Güney Afrika'dan sonra, 2007 yılında Türkiye'de faaliyetlerine başlamıştır ve bugün 25 ülkede ofisleri bulunuyor.

Endeavor Türkiye, Yönetim Kurulu'nun ve Mentor Ağı Üyeleri'nin desteğiyle faaliyetlerini sürdürmekte, Endeavor Girişimcilerini tespit edip destekliyor. Endeavor Türkiye, 2006 yılından bu yana toplam 50 şirketi temsilen 76 girişimci seçti ve bugün bu şirketlerden 27'sine halen aktif hizmet veriyor.

Endeavor Türkiye'nin Nisan 2015'ten itibaren Yönetim Kurulu Murat Özyeğin başkanlığında Ali Koç, Alp Saul, Bülent Akgerman, Bülent Çelebi, Cansen Başaran Symes, Cem Topçuoğlu, Fady Jameel Ebru Özdemir, Emre Kurttepeli, Emre Zorlu, Hayri Çulhacı, Işık Keçeci Aşur, Nevzat Aydın, Özcan Tahincioğlu, Sina Afra, Selçuk Yorgancıoğlu, Suzan Sabancı Dinçer ve Vuslat Doğan Sabancı'dan oluşuyor.

(Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adphorus Endeavor Girişimci Şirketi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement