Afganistan'da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afganistan'da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

16.07.2018 15:08

Afganistan’daki Yunus Emre Enstitüsü, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşenler için Kabil Üniversitesi Türkoloji Bölümü’nde anma töreni ve panel düzenledi.

Afganistan'daki Yunus Emre Enstitüsü, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşenler için Kabil Üniversitesi Türkoloji Bölümü'nde anma töreni ve panel düzenledi.

Afganistan'da Yunus Emre Enstitüsü organizasyonuyla, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşenler için Kabil Üniversitesi Türkoloji Bölümü'nde tören ve panel düzenlendi. Panelde, 15 Temmuz darbe girişiminin sosyal, ekonomik, din açısından etkileri ve medya kapsamındaki boyutları açıklandı. Programa Türkiye Cumhuriyeti Kabil Büyükelçiliği ve Kabil Üniversitesinden çok sayıda yetkili ve öğrenciler katıldı. Programın başında, darbe girişimi ile ilgili kısa filim gösterimi yapılarak fotoğraf sergisi gezildi.

Programı düzenleyen Afganistan Yunus Emre Enstitüsünün Başkanı Abdullah Yegin, "Amacımız, Afgan kardeşlerimize 15 Temmuz'da gerçekten nelerin yaşandığını ve bu hain darbe girişiminde bulunan örgütün gerçek yüzünün ne olduğunu anlatmaktı. Çok da faydalı bir oturum oldu" dedi. - KABİL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afganistan'da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Son Dakika


Advertisement