Ağabey Cinayetinin Şüphelileri Adliyede - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağabey Cinayetinin Şüphelileri Adliyede

Ağabey Cinayetinin Şüphelileri Adliyede
19.08.2013 14:27

Gaziantep'te, kardeşiyle kavga ederken araya giren 40 yaşındaki ağabeyi Sait Ö.'yü tabancayla öldürdüğü ileri sürülen 37 yaşındaki Mesut Ö.ile arkadaşı 41 yaşındaki Mahmut A.adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'te, kardeşiyle kavga ederken araya giren 40 yaşındaki ağabeyi Sait Ö.'yü tabancayla öldürdüğü ileri sürülen 37 yaşındaki Mesut Ö. ile arkadaşı 41 yaşındaki Mahmut A. adliyeye sevk edildi.

Olay, geçen cuma günü Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde Mesut Ö. ile 33 yaşındaki kardeşi Süleyman Ö. arasında borç alacak yüzünden tartışma çıktı. Aile büyükleri tarafından sonlandırılan tartışmanın ardından Mesut Ö., gece 3 arkadaşıyla birlikte Süleyman Ö.'nün evine gitti. 2 kardeş arasında sokakta çıkan tartışmaya, evde misafir olarak bulunan ağabeyleri Sait Ö. de katıldı. Sait Ö., kardeşlerinden tartışmayı sonlandırmasını ve Mesut Ö.'nün arkadaşlarını alarak gitmesini istedi. Bu isteğe olumsuz yanıt veren Mesut Ö., iddiaya göre, yanındaki tabancayla Sait Ö.'ye ateş açtı. Ağır yaralanan Sait Ö. götürüldüğü hastanede kurtarılamayarak ölürken, ağabeyini vuran Mesut Ö. ile Mahmut A. ve adları öğrenilemeyen 2 arkadaşı olay yerinden kaçtı.

Soruşturma başlatan polis, olayın ardından kaçan Mesut Ö. ile Mahmut A.'yı gözaltına aldı. 2 şüphelinin halen yakalanamadığı olaya ilişkin gözaltına alınan Mesut Ö. ile Mahmut A. ise sorgulamalarında susma hakkını kullandı. Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağabey Cinayetinin Şüphelileri Adliyede - Son Dakika


Advertisement