AK Parti Antalya Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz Kimdir? - Son Dakika
Güncel

AK Parti Antalya Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz Kimdir?

AK Parti Antalya Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Antalya Manavgat İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Hasan Öz ismini seçti. Hasan Öz kimdir, nerelidir?

29.01.2019 16:22

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Antalya Manavgat İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Manavgat Belediye Başkan adayı olan Hasan Öz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HASAN ÖZ KİMDİR?

Hasan Öz, 1975 yılında Manavgat'ta doğdu. İlköğrenimini Manavgat Toros İlkokulunda tamamladıktan sonra, Alanya Hamdullah Emin Paşa Kolej'inde devam etti. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sinoloji bölümünden mezun olan Öz, 2001 yılından itibaren Manavgat'ta kuyumculuk mesleği ile uğraşmakta.

2014 YILINDAN BU YANA AK PARTİ MANAVGAT İLÇE BAŞKANI

2012 yılında Ak Parti Manavgat İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Öz, 2014 yılında Ak Parti Manavgat İlçe Başkanlığı görevine atandı. 2014 yılı Kasım ayında Kongre ile Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı seçildi. 2017 yılı Eylül ayında gerçekleştirilen ilçe kongresinde tekrar İlçe Başkanı olarak seçildi ve halen görevine devam etmekte.

Son Dakika Güncel AK Parti Antalya Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement