AK Parti'den Bayrampaşa'da Sevgi Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Bayrampaşa'da Sevgi Yürüyüşü

AK Parti\'den Bayrampaşa\'da Sevgi Yürüyüşü

Haber - Kamera: Enver ALAS - İSTANBUL / DHA AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile İstanbul 2. bölge adayları İl Başkanlığı tarafından Bayrampaşa'da düzenlenen 'sevgi yürüyüşü' etkinliğe katıldılar.

06.06.2015 17:10

Haber - Kamera: Enver ALAS - İSTANBUL/ DHA

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile İstanbul 2. bölge adayları İl Başkanlığı tarafından Bayrampaşa'da düzenlenen 'sevgi yürüyüşü' etkinliğe katıldılar. Saat 14.00 sıralarında başlayan yürüyüş öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Selim Temurci, yarın yapılacak seçimler öncesi seçime girecek bütün siyasi partilere başarılar diledi.

"BU PROVAKASYONU ÇÖZECEK OLAN AK PARTİ'NİN KENDİSİDİR"

Temurci, konuşmasında dün Diyarbakır'da HDP mitinginde yaşanan bombalı saldırılara değindi. Hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyen, yaralılara ise acil şifa temennisinde bulunan Temurci şöyle konuştu:

"Biz, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' geleneğine, inancına sahip insanlarız. Yaradılanı yaradandan ötürü seven insanlarız. Geçmişte o HDP'nin bürolarına kimin saldırdığını çok iyi biliyoruz. O bölgede kimin Kandil'in silahını kullanıp Diyarbakır'da, Mardin'de, Hakkari'deki kardeşlerimizi kimin tehdit ettiğini, bu işleri nasıl yaptığını çok iyi biliyoruz. Bu provokasyonu çözecek olan da AK Parti'nin kendisidir. Bu provakatif eylemi İstanbul'da yeni bir HDP çıkmazı olarak, HDP'nin yeni eylemleri olarak sahaya, sokağa çıkmak isteyenlere diyorum ki, Türk ve Kürt ezelden kardeştir. Bunun için ben herkese ve her kesime sükünet tavsiye ediyorum. HDP'li kardeşlerime onların o üst aklını devreden çıkartarak diyorum ki bizlerin kardeşliği bir seçimle bağlı kardeşlik değildir. Ancak bizim kardeşliğimize kurşun sıkanlar, bizi karşı karşıya getirmek isteyenler ne yazık ki bugün HDP'nin içinde odaklanmıştır. Ne yazık ki DHKP-C ile yol yürüyenler, Türk ve Kürt'ün kardeşliğini istemeyenlere, bizim kardeşliğimizi yok etmek isteyenlere en güzel yanıtı İstanbul'da verelim."

KIRMIZI KARANFİL DAĞITTILAR

Konuşmanın ardından Selim Temurci ile milletvekili adayları, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve teşkilat mensubu partililer yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyuncu Temurci ve adaylar yolda karşılaştıkları vatandaşlara karanfiller dağıttılar. Cevatpaşa Mahallesi Cahar Dudayev Parkı önünde başlayan yürüyüş, Abdi İpekci Caddesi üzerinde bulunan Bayrampaşa Belediyesi önünde sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'den Bayrampaşa'da Sevgi Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement