AK Parti İstanbul Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

AK Parti İstanbul Milletvekili Adaylarını Tanıttı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 7 Haziran seçimlerinin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, "Türkiye'nin kaderinin masaya yatırıldığı, geleceğimiz açısından çok önemli bir seçim" dedi.

17.04.2015 17:24

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 7 Haziran seçimlerinin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, " Türkiye'nin kaderinin masaya yatırıldığı, geleceğimiz açısından çok önemli bir seçim" dedi.

Topbaş, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen,  "AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı"ndaki konuşmasında, yola çıktıkları ilk günden itibaren önlerinin kesilmek istendiğini ancak milletin her zaman kendilerinin arkasında olduğunu söyledi.

Kendilerine ve millete karşı sayısız plan yapıldığını ancak bunların hiçbirinin tutmadığını anlatan Topbaş, tüm karanlık odaklara karşı durmadan yola devam edeceklerini dile getirdi.

Topbaş, şimdi de önlerinde yeni bir seçim olduğunu aktararak, "Türkiye'nin kaderinin masaya yatırıldığı, geleceğimiz açısından çok önemli bir seçim. İstanbul gibi Türkiye'nin aynası, merkezi olan bu şehirdeki siyaset, alınan sonuç, tüm ülkeyi etkileyecektir. İnanıyorum ki birilerinin beklentisinin tersine, milletimizin hayrına güzel bir sonuç alacağız ve hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti olarak, sayısız hizmete imza attıklarını vurgulayan Topbaş, "Evrensel boyutta hizmetler yaptık. Yerel anlayışla yaptığımız hizmetlerimizi, durmadan, yorulmadan sürdürüyoruz. Hizmet bizim işimiz. Bırakın temel atmaları, artık açılışlara bile yetişemiyoruz. Yarıştan sonra da koşan atlarız. Koşarak dinlenen ama geriye bakmayan hizmet aşkımız var. Aynı anlayışla hizmete devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"İstanbul'da hedefimiz yüzde 55"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de 7 Haziran seçimlerinin, istikbal seçimi olduğunu, bu seçimle, köhneleşmiş zihniyeti, yeni anayasa ile kökten değiştireceklerini anlattı.

Söz konusu seçimin, yeni bir dönemin başlangıcı olacağını belirten Temurci, şöyle devam etti:

"Çözüm sürecini taçlandıracağımız, anaların gözyaşlarını sonuza dek dindiği bir bayram olacaktır. Bu seçim, Türkiye'nin önündeki büyük bir virajdır. Her türlü şer odağına karşı elde edilen kazanımların devam etmesi adına, yeniden diriliş süreci olacak bir seçim olacaktır. Teşkilatca 'hedef 7 Haziran' diye yola çıktık. Bu inançla yola devam edeceğiz ve seçimlere kadar kapı kapı dolaşacağız. 3 bölgemizde koordinasyon merkezlerimizi açtık. Şimdi de her mahallede AK noktaları, seçim irtibat noktalarını açacağız. Şu anda  850 nokta açıldı. Kısa sürede tamamını açacağız."

Temurci, gece gündüz vatandaşın içinde olacaklarını dile getirerek, "İstanbul teşkilatı olarak amacımız, yüzde 55 hedefini yakalamak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İstanbul Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement