AK Parti'nin Amasya Mitingi - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Amasya Mitingi

AK Parti\'nin Amasya Mitingi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Büyük Türkiye hayalimize Zümrüt-ü Anka ile ulaşacağız. Rehberimizle ulaşacağız ama bunun için 16 Nisan'da bir seçim yapmamız lazım. İşte o seçeceğimiz 'Evet' sözüyle inşallah büyük Türkiye hayalini gerçekleştireceğiz.

01.03.2017 16:37

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Büyük Türkiye hayalimize Zümrüt-ü Anka ile ulaşacağız. Rehberimizle ulaşacağız ama bunun için 16 Nisan'da bir seçim yapmamız lazım. İşte o seçeceğimiz 'Evet' sözüyle inşallah büyük Türkiye hayalini gerçekleştireceğiz." dedi.

Yılmaz, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinde Yavuz Selim Meydanı'nda Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, İstiklal Savaşı'nın "Amasya Tamimi" ile başladığını belirterek, milli irade destanının da Başbakan Yıldırım tarafından Amasya'dan başlatıldığını ifade etti.

"Selam olsun şehzadeler şehri Amasya'ya. Selam olsun Amasya Tamimi'nin dünyaya açıklandığı yere. Amasya ne vefalısın, Amasya ne güzelsin, ne büyüksün." diyen Yılmaz, Ferhat ile Şirin'in memleketi Amasya'da olmaktan mutluluk duyduğunu bildirdi.

Yılmaz, "Şimdi tamamlayacağımız bir husus var. İnşallah 16 Nisan'da milli iradenin son sözünü, 2007'de başlatmış olduğumuz işlemin son noktasını koyacağız. Şeyh Edebali diyor ki 'Zümrüt-ü Anka'nı iyi seç ki Kaf Dağı sana yakın olsun'. Büyük Türkiye hayalimize Zümrüt-ü Anka ile ulaşacağız. Rehberimizle ulaşacağız ama bunun için 16 Nisan'da bir seçim yapmamız lazım. İşte o seçeceğimiz 'Evet' sözüyle inşallah büyük Türkiye hayalini gerçekleştireceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Amasya Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement