Ak Partili Kapusuz: CHP Parti İçi Komisyonla Kılıçdaroğlu'nu Soruştursun - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Kapusuz: CHP Parti İçi Komisyonla Kılıçdaroğlu'nu Soruştursun

Ak Partili Kapusuz: CHP Parti İçi Komisyonla Kılıçdaroğlu\'nu Soruştursun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Başbakan Erdoğan hakkında soruşturma önergesi vermeye hazırlanan CHP'yi eleştirdi ve algı operasyonu yapmakla suçladı.

09.05.2014 15:22

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Başbakan Erdoğan hakkında soruşturma önergesi vermeye hazırlanan CHP'yi eleştirdi ve algı operasyonu yapmakla suçladı. Kapusuz CHP'ye, parti içi bir komisyon kurmayı ve 2 seçim 1 referandum kaybeden Kılıçdaroğlu'nu soruşturmayı teklif etti.

-"AVUCUNUZU YALARSINIZ"-

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, algı operasyonu yaparak milletin aklını karıştırmaya çalışmak ve Türkiye'yi gereksiz iddialarla uğraştırmak istediğini kaydeden Kapusuz, "Türkiye'nin boşa kaybedecek vakti yok. Memleket hizmet bekliyor. Biz çalışmaya devam ediyoruz. CHP'nin hurafeleriyle uğraşacak vaktimiz yok. CHP'nin 'ülkeye hizmet' diye bir derdi olmadığı için gündemi başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyor. CHP Grup Başkanvekili diyor ki 'Baktık savcılar harekete geçmedi biz harekete geçtik.' Yani 'paralel şebekenin yargı eliyle yapamadığını biz başka türlü yapmaya çalışacağız' diyor. Avucunuzu yalarsınız. Meclis'te yapmadıkları siyasi şov kalmadı. Boykottan tutun da yasadışı tapelerle sinevizyon gösterisine kadar her yolu denediler. Meclisin itibarını zedelemek için her şeyi yaptılar. Şimdi de Soruşturma Komisyonu gibi ciddi bir mekanizmayı istismar etmenin yollarını arıyorlar" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun MYK'nın istifa etmesini, isteğine göndermede bulunan AK Partili Kapusuz, "Sanki hepsi başarısız bir tek Kılıçdaroğlu başarılı" eleştirisinde bulundu.

Kapusuz açıklamasında, "AK Parti'yi en çok şikayet eden TÜSİAD üyeleri, güçlü ekonomi ve siyasi istikrar sayesinde gelirlerini iyi oranda arttırmışlar" dedi ve şöyle devam etti:

-"BU ÇARKA ÇOMAK SOKTUK"-

"AK Parti'nin istikrarlı ekonomi politikaları sayesinde bir ayrımcılığa tabi tutulmadan güçlenmelerine rağmen TÜSİAD üyeleri neden rahatsız? Rahatsızlar çünkü bunlar sadece iş yapmak değil, aynı zamanda siyasi bir figür olarak Türkiye'yi perde arkasından yönetmek istiyorlar. Yani dertleri sadece ekonomi değil, aynı zamanda siyasi. Geçmişte yaptıkları gibi sermaye güçleriyle millet iradesinin üstüne geçmek istiyorlar ama AK Parti buna müsaade etmiyor. Bir de meselenin dış politik yönü var. Dış güçlerin Türkiye'yi dizayn çalışması hep içerde iş yaptıkları İstanbul sermayesi aracılığıyla olmuştur. Dış politikada verdiğiniz bağımsız kararlar, dış güç bağlantılı İstanbul sermayesini harekete geçirir ve hemen Gezi Parkı ve 17 Aralık gibi hadiseler patlak verir. Biz AK Parti olarak, dış bağlantılı bu çarka çomak soktuk. Onun için İstanbul Sermayesi rahatsız. Onun için ellerindeki tüm basın gücüyle saldırıyorlar."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ak Partili Kapusuz: CHP Parti İçi Komisyonla Kılıçdaroğlu'nu Soruştursun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement