Akil İnsanlar Heyeti Kocaeli'de - Son Dakika
Güncel

Akil İnsanlar Heyeti Kocaeli'de

Akil İnsanlar Heyeti Kocaeli\'de

Kent Konseyi ile toplantıya geçen Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti, "Protesto da demokratik bir haktır" dedi.

19.04.2013 13:26  Güncelleme: 13:35

Kocaelili vatandaşların gösterdiği tepki üzerine çıktıkları esnaf turunu yarıda keserek Kent Konseyi ile toplantıya geçen Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti, "Protesto da demokratik bir haktır" dedi.

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kocaeli'ye gelen Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti yaşanan protesto gösterilerinin ardından esnaf turunu yapamadan Kocaeli Kent Konseyi ile Emeks Otel'de bir araya geldi. Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyetini oluşturan Deniz Ülke Arıboğan, Ahmet Gündoğdu, Yücel Salman, Mithat Sancar, Levent Korkut ve Ali Bayramoğlu ve Hülya Koçyiğit Kent Konseyi Genel Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Kurum ve yürütme kurulu üyeleri tarafından ağırlandı. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda konuşan Heyetin Başkanı Deniz Ülke Arıboğan, "Az önce esnaf turu yapamadık. Biz bunlardan etkilenmiyoruz. Sonuçta protesto da demokratik bir haktır" dedi.

Ali Bayramoğlu da, Kent Konseyi üyelerine yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Ülke bölünüyor. Herkesin sorumluluk bilincinde olması lazım. Yeniden yapılanma aynı zamarda yeni bir dilin üretimidir. Türkiye kendi tarihinin en kiritik noktasını yaşıyor."

Memur- Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise, "Biz bir araya terör bitsin diye geldik. Çözümün paydaşı olduğumuzu algılamak lazım. Bir PKK ve terör sorunu var. Bu bir güvenlik sorunu ve devletin işidir. Biz farklı yapılanmalardan bir araya geliyoruz ama hepimiz terör bitsin istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Heyet toplantının ardından öğle yemeği için Sekapark'a geçti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akil İnsanlar Heyeti Kocaeli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement