Ale Grubu, Unıcera Fuarında Edilcoughi ve Edilgres Markalarını da Sergileyecek - Son Dakika
Güncel

Ale Grubu, Unıcera Fuarında Edilcoughi ve Edilgres Markalarını da Sergileyecek

Ale Grubu, Unıcera Fuarında Edilcoughi ve Edilgres Markalarını da Sergileyecek

Kale Grubu, UNICERA 25.Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla katılacak.

14.02.2013 11:17

Kale Grubu, UNICERA 25. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla katılacak. Kale Grubu, 480 ve 270 metre karelik iki ada olmak üzere toplam 750 metre karelik alanda, seramik ve banyo ürünlerini sergileyecek.

Fuarda sergilenecek ürünlerle ilgili bilgilerin paylaşıldığı toplantıda konuşan, Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, geçen sene fuarda Çanakkale Seramik ve Kalebodur markalarını biraz birbirinden ayırmak istediklerini söylediklerini hatırlattı.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur için ayrı ayrı yol çizdiklerini söyleyen Karagöz, bu ayrımı da tüketicilere teker teker sorarak gerçekleştirdiklerini anlattı.

Tüketicilerin tercihlerinden yola çıkarak geliştirdikleri seramik koleksiyonlarının da büyük beğeni kazandığını vurgulayan Karagöz,

"Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda ve kendilerince onaylanmış ürünler yarattık. Bu yaklaşımımızdan doğan Çanakkale Seramik Saraylı Koleksiyonu, büyük başarı kazandı ve satış noktalarında serinin ismiyle aranan bir ürün oldu. Ayrıca sadece karo grubunda değil, yenilikçi yaklaşımımızla tüm alanlarda yeni serilere odaklandık" dedi.

Seramik pazarı hakkında da bilgiler veren Karagöz, Çanakkale Seramik ve Kalebodur markalarıyla Türk seramik sektöründe açık ara liderliğini koruyan Kaleseramik'in pazar payının yüzde 30'a çıktığını vurguladı.

Karagöz, kendilerine en fazla yaklaşan firmanın pazar payının kendilerinin 3'te biri seviyesinde olduğunu, yani kendilerine en yakın rakiplerinin hem adet hem de cirosal olarak 3 katı pazar payına sahip olduklarını kaydetti.

İhsan Karagöz, şöyle devam etti:

"Kaleseramik, dünyada ve özellikle Avrupa'daki krize rağmen, Almanya, Fransa ve İngiltere başta olmak üzere ihracatta lider olduğu pazarlarda satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı başardı. Kale Grubu, bu performansıyla Avrupa'da 3'üncü, dünyada da 12'nci sırada yer alarak Türkiye'nin global marka yaratma yolundaki yeni oyuncusu olarak sahaya çıkıyor. Bugün dünya seramik karo ticaretinin yüzde 2'sini tek başına gerçekleştiren Kaleseramik bünyesinde, toplamda 3 bin adet ürün gamı ile seramik karo, vitrifiye, banyo ve mutfak mekanı çözümü sunan ürünlerimizi kendi tesislerimizde, en güncel teknoloji ile üretiyoruz. Sektörün amiral gemisi olmanın sorumluluğuyla, "Trend belirleyici",

"İşlevsel", "Çevreye dost" ve "Kaliteli" kavramlarını ürünlerimize yansıtmak öncelikli amacımız."

İhsan Karagöz, fuarda sergilenecek Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve Edilcuoghi markalarının ürünlerine ilişkin de sunum yaptı.

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ale Grubu, Unıcera Fuarında Edilcoughi ve Edilgres Markalarını da Sergileyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement