Kılıçdaroğlu'na Almanya'da Üst Düzey Karşılama - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'na Almanya'da Üst Düzey Karşılama

Kılıçdaroğlu\'na Almanya\'da Üst Düzey Karşılama

Almanya'ya ziyarette bulunacak olan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun özel uçağı, devlet ve hükümet başkanlarının karşılandığı Berlin Tegel Havalimanı'nın askeri bölümüne inecek.

10.05.2016 09:41  Güncelleme: 10:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın başlayacak olan Almanya ziyaretinde üst düzey temaslarda bulunacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel uçağı devlet ve hükümet başkanlarının karşılandığı Berlin Tegel Havalimanı'nın askeri bölümüne inecek.

DIŞİŞLERİ BAKANI VE EKONOMİ BAKANI İLE GÖRÜŞECEK

Kılıçdaroğlu, Almanya'da Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier ve Şansölye Yardımcısı, Ekonomi Bakanı ve SPD Genel Başkanı Sigmar Gabriel'le görüşecek.

Kılıçdaroğlu, seyahatinin ilk gününde temaslarına SPD Meclis Grubu Başkanı Thomas Oppermann'la başlayacak. Ardından Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir ve diğer yöneticilerle bir araya gelecek. Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier'le de buluşacak. Bu görüşmede, mülteci krizinden terörizme ve AB ile ilişkilere kadar birçok konu ele alınacak.

TÜRK HALKININ AB İLE BAĞINI GÜÇLENDİRECEK MESAJLAR VERMESİ BEKLENİYOR

Kılıçdaroğlu'nun görüşmede, Türkiye'de demokrasiyi güçlendirecek yeni fasılların açılmasının, Türk halkının AB ile bağını da güçlendireceğine ilişkin mesaj vermesi bekleniyor.

2. GÜN PROGRAMI

Kılıçdaroğlu ziyaretinin ikinci gününde Şansölye Yardımcısı, Ekonomi Bakanı ve SPD Genel Başkanı Sigmar Gabriel'le görüşecek. Daha sonra Göç ve Mültecilerden sorumlu Şansölye nezdinde görevli Devlet Bakanı Aydan Özoğuz'la bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu, Dışişleri Bakanlığı nezdinde Devlet Bakanı Maria Böhmer'le öğle yemeğinin ardından SPD'nin 'AB - Türkiye iliş- kileri ve son gelişmeler' konulu toplantısına katılacak. Son olarak da Berlinli Türklerle buluşacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'na Almanya'da Üst Düzey Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • vatandaş: Kesin ve kesin açıklamaları ile Türjkiye Devletini zora sokacak aşağılayacak ifadeler kullanır ... #gezicikemal 5 8 Yanıtla
  • Hodri Meydan: uçak diye pırpıra binip afrikaya gitmeye kalkar benim tanıdığım KK :)))) 8 3 Yanıtla
  • Remzi Demir: Süpper Türkiyeyi satma brifingi yapilcak karsilanmazmi hic. 6 3 Yanıtla
  • aylin nazlıaka: Tabı böyle karşılanacak alman istihbaratınin adamı olsun o kadar 0 9 Yanıtla
  • BOZOKLU: İleride olağan bir şekilde süreçle birlikte kendiliğinden çözülecek sorunları ele alacak ve sonrasında da bu sorunları biz çözdük diyecek, başkada bir amacı olamaz bu gundinin 2 4 Yanıtla
  • Tc: Üst düzeyde mi :) 1 3 Yanıtla
  • önce VATAN: Burda yorum yapanları anlamıyorum bu kadar kin nefret niye arkadaşlar niye iyi tarafından bakmıyoruz niye geniş dusunemiyoruz bizim birlik olmamız lazım yoksa hep biz kaybederiz allah yardımcımız olsun allah birliğimizi beraberliğimizi hep korusun bu dünya hepimizi sığacak kadar büyüktür neyi paylaşamıyoruz allaha emanet olun 4 0 Yanıtla
  • aaaa: pkk kardeşi tabiki karşılanacak 2 1 Yanıtla
  • vatan: tabiki cem özdemirle görüşecek cünkü oda kendisi gibi PKK sözcülüğünü yapan bir haini 0 2 Yanıtla

Advertisement