Ambalaj ve Atık Pil Toplayan Okullar Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Ambalaj ve Atık Pil Toplayan Okullar Ödüllendirildi

Ambalaj ve Atık Pil Toplayan Okullar Ödüllendirildi

Güngören Belediyesi, atık pil ve ambalaj biriktiren okulları "Dünya Çevre Haftası"nda ödüllendirdi.

04.06.2013 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi, atık pil ve ambalaj biriktiren okulları "Dünya Çevre Haftası"nda ödüllendirdi. Bir senedir öğretmenlerinin yardımıyla çevreye zarar veren atıkları toplayan öğrenciler, okullarına çeşitli hediyeler kazandırdı.

Güngören Belediyesi, daha temiz Güngören için okullarda ambalaj ve atık pil toplama yarışması düzenledi. Bir senedir öğretmenlerinin yardımıyla okullarında ambalajlar ve pil toplayan öğrenciler, Dünya Çevre Haftası'nda ödüllerine kavuştu. En çok atık toplayan okullar, belediye tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Öğrencilerin çevreye karşı daha duyarlı hale gelmesi için toplanan atıklar, okul projeleri kapsamında toplanmaya devam edecek.

Öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaların herkese örnek olacak bir davranış olduğunu söyleyen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, öğrencilere seslenerek; "Sizler bir sene boyunca çalıştınız. Okullarınızda atık pilleri ve atık kağıtları topladınız. Bizlerde o kağıtları ve pilleri kullanılır hale getirdik. Bu programa destek veren başta okul müdürlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Onların sayesinde inşallah bu ülke daha yaşanılır olacak" dedi.

Çocuklara çevrelerini her zaman korumaları gerektiği nasihatini veren başkan Karaman, "Topladığınız atıklar size ve okullarınıza hediye olarak geri dönecek. ve o ödüllerle sizler daha iyi bir eğitim alacaksınız" şeklinde konuştu.

Daha sonra Güngören Belediyesi Kültür Sanat Kursları'nda yetişen ritim grubu, performanslarını sergiledi. Ritim grubu sonrasında ise Türk Rock müzik grubu Ayna, sahneye çıkarak Güngörenlilere unutulmaz bir gün yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ambalaj ve Atık Pil Toplayan Okullar Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement