Ankara'da Saat 09.05'te Hayat Durdu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ankara'da Saat 09.05'te Hayat Durdu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ankara\'da Saat 09.05\'te Hayat Durdu

ULU Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79'ncu yıl dönümünde Anıtkabir'e gitmek isteyen binlerce vatandaş saat 09.05'te yol ortasında saygı duruşunda bulundu.

ULU Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79'ncu yıl dönümünde Anıtkabir'e gitmek isteyen binlerce vatandaş saat 09.05'te yol ortasında saygı duruşunda bulundu.

Sabahın erken saatlerinde Türkiye'nin çeşitli noktalarından gelen binlerce vatandaş, Mustafa Kemal Atatürk'ün 79'uncu ölüm yıldönümünde Anıtkabir'a akın etti. Tandoğan kavşağında toplanan çok sayıda vatandaş polis kontrolünden sonra Anıtkabir'e doğru ilerledi. Saat 09.05'de ise çalan siren sesi ile birlikte binlerce vatandaş yol ortasında saygı duruşunda bulundu.

Bu arada 2 yıl önce Konya'da geçirdiği iş kazası sonrası tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalan 20 yaşındaki Celal Danışan, 10 Kasım törenleri nedeniyle ailesiyle birlikte Konya'dan Ankara'ya geldi. Danışan, "Geldik Atamızın huzurana çok şükür. Atamızı ziyaret edeceğiz. Çok duyguluyum" dedi.

- Ankara

Kaynak: DHA