Hakkari'de 2 gün önce polisin yaptığı eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan arkadaşlarını görmek için Emniyet Müdürlüğü'ne gittikleri öne sürülen 2 üniversite öğrencisinin de gözaltına alındığı bildirildi. Hakkari ve Çukurca'da gözaltına alınanların sayısı, bu iki kişi ile birlikte 22'ye çıktı.
Hakkari'de polis, Nevruz kutlamaları öncesi çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Gece saat 01.30 sıralarında özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, Hakkari Yurt-Kur Müdürlüğü'ne ait yurtlar ile Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde aralarında 5 öğrencinin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları sürüyor.
Bu arada Hakkari Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenci, bu sabah gözaltına alınan 5 arkadaşlarını görmek için Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Gruptaki 2 öğrencinin de burada gözaltına alındıkları belirtildi. Gözaltındaki 7'si öğrenci toplam 22 kişinin sorguları halen sürüyor. - Hakkari
Son Dakika › Güncel › Arkadaşlarını Görmek İçin Gittikleri Emniyet'te Gözaltına Alındılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.