Atıl Kutoğlu'nun İzmir Şovu - Son Dakika
Güncel

Atıl Kutoğlu'nun İzmir Şovu

Atıl Kutoğlu\'nun İzmir Şovu

İzmir büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion- 9'uncu Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın gala defilesi, uluslararası moda platformundaki gururumuz, Atıl Kutoğlu tarafından gerçekleştirildi.

04.02.2015 12:11

İzmir büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion- 9'uncu Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın gala defilesi, uluslararası moda platformundaki gururumuz, Atıl Kutoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Viyana ve Londra'da yaşayan Prenses Camilla von Habsburg, Cenevre'den 31'inci Osmanlı Padişahı Sultan Abdülmecit'in torununun torunu Prenses Nilüfer Sultan onur konuğu olarak katıldığı ve ev sahipliğini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun üstlendiği gala gecesine İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, EGSD Başkanı Mudadder Özden'in de aralarında bulunduğu çeşitli dernek başkanları ve fuar katılımcıları katıldı. Kutoğlunun koleksiyonunda farklı tekniklerle özel dokunan kumaşlar arasından ipek-organze ve ipek-şifon öne çıkarken, Akdeniz'in sıcak renklerinin yanısıra, pastel tonlar da koleksiyonda yer aldı.

Uğurkan Erez ajans koreografisinde Kültürpark'taki 5 numaralı holde düzenlenen defilede, yabancı modeller Ivana Gebel, Marylise Larunsi, Samantha Rolka, Nadja Sejranic, Truee Alıma, Mercedes Wallisch'ın yanı sıra Yüksel Ak, Merve Büyüksaraç'ın da aralarında yer aldığı 20 kişilik Türk manken kadrosu da görev aldı.

Defile ardından soruları yanıtlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Avrupa'nın en büyük gelinlik fuarının da diğer fuarlarda olduğu gibi katılımcılara ve sektöre yararı olmasını dileyerek, "İzmir'imiz gelişsin, sektörlerimiz gelişsin, kentimiz kalkınsın, Türkiyemiz kalkınsın" dedi.

Dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu ise İzmir'i çok sevdiğini, böylesi fuar organizasyonuna İzmir'de rastlamanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Kutoğlu, "Sonbahar-kışın ilk modellerini burada, buradan da dünyaya tanıttık. New York'ta Fashion Week'lerde 10 yıldır defile yapıyorum. Bu fuarla hem Ortadoğu'da hem de tüm dünyada iyi tanınan İzmir'de defile yapmak benim için büyük onur" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atıl Kutoğlu'nun İzmir Şovu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement