Atü, Tiflis Havalimanı'nda Gürcü Şarapları Satacak - Son Dakika
Güncel

Atü, Tiflis Havalimanı'nda Gürcü Şarapları Satacak

Atü, Tiflis Havalimanı\'nda Gürcü Şarapları Satacak

Tav Havalimanları Holding iştiraki olan TAV, Gürcistan'ın Tiflis Havalimanı'ndaki gümrüksüz satış mağazalarını işleten ATÜ, mağazalarından birini tamamen yenileyerek bir Gürcü şarapları mağazasına dönüştürdü.25 Ekim'de yapılan açılış töreni ve kokteylin ardından satışa başlayan mağaza müşterilerin büyük ilgisini çekti.

27.10.2011 14:06

Tav Havalimanları Holding iştiraki olan TAV, Gürcistan'ın Tiflis Havalimanı'ndaki gümrüksüz satış mağazalarını işleten ATÜ, mağazalarından birini tamamen yenileyerek bir Gürcü şarapları mağazasına dönüştürdü.

25 Ekim'de yapılan açılış töreni ve kokteylin ardından satışa başlayan mağaza müşterilerin büyük ilgisini çekti. Açılışa Gürcistan Tarım Bakanı Zaza Gorozia, Ekonomi Bakan Yardımcısı Archil Kekelia, Gürcistan'daki Türkiye Büyükelçisi Levent Murat Burhan, TAV Georgia Genel Müdürü Mete Erkal, ATÜ Duty Free Genel Müdürü Ersan Arcan, diğer yetkililer ve yolcular katıldı.

Projenin geliştirilmesinin, Gürcistan Tarım Bakanlığı, ATÜ Georgia ve TAV Georgia'nın katkılarıyla 5 ay gibi kısa bir sürede gerçekleştiğini belirnten ATU Duty Free yetkilileri, "Mağaza 205 metrekarede şarap mahzeni konseptiyle Gürcü motiflerinin kullanılarak tasarlandı. Wines of Georgia mağazasında 12 farklı Gürcü şarap firmasının yerel şarap ve chacha ürünleri yer alıyor" dediler.

Her gün yüzlerce yolcu tarafından kullanılan Tiflis Havalimanı'nda açılan mağaza ile hem Gürcü şaraplarını dünyaya tanıtmak hem de yolculara uçuş öncesi farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmak amaçlanıyor. Yolcular, farklı markalardan şarapların bulunduğu mağazada deneyimli satış temsilcileri ile aradıkları tarzda şarapları seçebilecek ve tadarak satın alabilecekler.

.......//KUTU//

ATÜ DUTY FREE HAKKINDA

TAV Havalimanları Holding, Unifree Duty Free A.Ş. ve Gebr. Heinemann ortak girişimi olarak 2000 yılında kurulan ATÜ, Türkiye'nin en büyük gümrüksüz eşya satış mağazaları işletmecisi. 2006 sonu itibariyle yurt içi operasyonlarını İstanbul Atatürk, İzmir Adnan Menderes ve Ankara Esenboğa havalimanlarında, yurt dışı operasyonlarını ise Gürcistan'da Tiflis ve Batum'da, 2009 itibari ile Tunus Enfidha-Hammamet Havalimanı ve 2010 yılı itibari ile de Makedonya'da Üsküp ve Ohrid havalimanlarında tek işletmeci olarak gerçekleştiriyor. ATÜ, Ocak 2011'den itibaren de Riga Uluslararası Havalimanı'nda operasyona başladı. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atü, Tiflis Havalimanı'nda Gürcü Şarapları Satacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement