Aydın'da devrilen minibüste bulunan 28 kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da devrilen minibüste bulunan 28 kişi yaralandı

Aydın'ın Efeler ilçesinde S.A'nın kullandığı özel halk otobüsü, Adnan Menderes Üniversitesi varyantında refüje devrildi. Kazada çoğu üniversite öğrencisi olan 28 kişi yaralandı. İhbar üzerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. İl Emniyet Müdürü ve AFAD İl Müdürü de kaza yerinde incelemede bulundu. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı.

06.03.2024 16:29  Güncelleme: 16:31

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir özel halk minibüsünün sürücü, virajda direksiyon hakimiyetini kaybedince araç refüje devrildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Araç içinde sıkışanlar ekipler tarafından kurtarıldı. Kazada aralarında üniversite öğrencilerinin de olduğu toplam 28 kişi yaralandı.

Sürücüsünün, direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs devrildi: 28 yaralı

VİRAJDA DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, üniversite varyantında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Üniversite-Veterinerlik Fakültesi güzergahında ilerleyen 133 Nolu Şehirçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi'ne bağlı 09 M 0385 plakalı 11 nolu özel halk minibüsü, sürücüsü S.A.'nın virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüje devrildi. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye ambulans, Aydın Büyükşehir Belediye itfaiyesi ve polis ekipleri sevk edildi.

Sürücüsünün, direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs devrildi: 28 yaralı

SIKIŞAN YOLCULAR İTFAİYE VE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN ÇIKARILDI

Minibüs içerisinde sıkışan yolcular itfaiye ve polis ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada aralarında üniversite öğrencilerinin de olduğu toplam 28 kişi yaralandı. Yaralılar, Aydın'daki hastanelere sevk edildi. Refüje devrilen minibüs çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırılırken, yol trafiğe açıldı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu da kaza yerinde incelemede bulundu.

Sürücüsünün, direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs devrildi: 28 yaralı
Aydın\'da devrilen minibüste bulunan 28 kişi yaralandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'da devrilen minibüste bulunan 28 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement