Aylin Sezgin Basına Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Aylin Sezgin Basına Tanıtıldı

Aylin Sezgin Basına Tanıtıldı

Almanya güzellik yarışması 'Miss Germany 2012' finalistleri Pazartesi günü basına tanıtıldı.

06.02.2012 14:49

Almanya güzellik yarışması 'Miss Germany 2012' finalistleri Pazartesi günü basına tanıtıldı. Almanya'nın en büyük eğlence parkı olan Freiburg kentinin Rust kasabasında bulunan 'Avruparkında' 11 Şubat Cumartesi akşamı yapılacak büyük final öncesi 23 güzel eğlence parkında basına tanıtıldı.

İspanya'da büyük finale hazırlanan 24 güzelden 'Miss Sachsen' güzeli Jenny Edner yarışma kurallarına uymadığı ve disiplinsiz davrandığı için diskalifiye edildi. Miss Germany Corporation yetkilileri, " 'Miss Sachsen' güzelini defalarca uyardık bizi önemsemedi her yarışmanın bir kuralı vardır, biz de kırmızı kart çıkarttık" açıklamasında bulundu.

Miss Hessen güzeli Aylin Sezgin (19) basına tanıtılırken düzgün fiziğiyle rakiplerini kıskandırdı. Basın toplantısında Aylin 88-63-83 vücut ölçüleri, sempatik tavırları ile basının da dikkatini çekti. Objektiflere poz veren Sezgin, "Yarışma öncesi çok heyecanlıyım ama finale çok iyi hazırlanıyorum" dedi. Ekonomi öğrencisi Sezgin, "Seyahat etmeyi çok seviyorum, en çok Antalya ve Side'de tatil yapmak bana büyük keyif veriyor. Bugüne kadar Polonya, Fransa, İsviçre, İspanya, İtalya'da tatil yaptım ama Türkiye'nin yeri bir başka" dedi.

Çorum asıllı Sezgin en çok Türk pop sanatçılarına hayranlık duyduğunu sanatçılardan Mustafa Sandal, Serdar Ortaç, Tarkan'ın şarkılarını dinlediğini söyledi. Jüri heyeti içinde ilk defa Miss Germany 1996 kraliçesi seçilen Lale Mansur da bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aylin Sezgin Basına Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement