Bağcılar Belediyesi'nden İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 20 Araç... - Son Dakika
Güncel

Bağcılar Belediyesi'nden İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 20 Araç...

Bağcılar Belediyesi\'nden İlçe Emniyet Müdürlüğü\'ne 20 Araç...

Haber-Kamera İdris TİFTİKCİ İstanbul DHA Bağcılar Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 20 adet araç hibe etti.

26.02.2015 16:37

Haber-Kamera İdris TİFTİKCİ İstanbul DHA

Bağcılar Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 20 adet araç hibe etti.

Bağcılar Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için canını vermekten çekinmeyen ve Malatya ile Afganistan'da yaşanan olaylarda şehitlik mertebesine yükselen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bizler onlar sayesinde varız dedi.

İstanbul'un her yerinde olduğu gibi Bağcılar'da da kamu ve güvenlik hizmetleri verirken önceliklerinin insan ve insanların mutluluğu olduğuna dikkat çeken Altınok, Bağcılar'da yaşayan insanların kendilerini huzurlu, mutlu ve güvende hissetmeleri için devletin ve İstanbul Emniyeti'nin bütün imkanlarını en verimli şekilde kullanmaya dikkat ediyoruz diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü bir devlet olduğunu ve vatandaşlarının refahı için gereken her şeyi temin ettiğini vurgulayan Altınok, şunları söyledi

Belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, derneklerimiz ve vakıflarımız verdiğimiz hizmetler için katkı sağladıklarında ise vatandaşa ulaşmanın ve sorunları çözmenin daha da hız kazandığını görmekteyiz. Bu bağlamda İstanbul Emniyeti olarak Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kardeşimizin maddi ve manevi desteğini her zaman yanımızda hissettik. Kendisine tüm teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Bu araçlar Bağcılar'da güvenlik hizmeti verirken bizim daha güçlü olmamıza yardımcı olacak.

Polisin, insanların huzur ve güveni için devletin belirlemiş olduğu yasalar çerçevesinde kalmak kaydıyla kamu gücünü suç ve suçluyla mücadelede kullandığını anlatan Altınok, Biz vatandaşımızın polisi gördüğünde yüzünün gülmesini istiyoruz. Köşe başında bizi gördüklerinde kendilerini güvende hissetmelerini istiyoruz. Bunun için İstanbul'da 38 bini aşan personel sayımızla mesai saati gözetmeksizin çalışıyoruz. Bu düşüncenin de kalıcı olması için elimizden geleni yapıyoruz şeklinde konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, konuşmaların ardından Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya teşekkür plaketi sundu.

Kurdele kesimi sonrası, ekipler hibe edilen araçlarla meydanda tur attı.

Törene, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Bahattin Küçük, Metin Alper ve İbrahim Dereboylu ile Bağcılar Emniyet Müdürü Erden Bursalı da katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağcılar Belediyesi'nden İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 20 Araç... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement