Bahçeli Yaralıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bahçeli Yaralıları Ziyaret Etti

Bahçeli Yaralıları Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep'teki bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katıldıktan sonra, aynı saldırıda yaralanan 2 genci tedavi gördükleri Şehit Kamil Devlet Hastanesi'nde...

22.08.2012 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep'teki bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katıldıktan sonra, aynı saldırıda yaralanan 2 genci tedavi gördükleri Şehit Kamil Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen saldırıda yaralanarak tedavi altına alınan Umut Akkaya ve İbrahim Ceylan'ı ziyaret eden ikinci isim, MHP lideri Bahçeli oldu. Cumhurbaşkanı Gül'ün ardından hastaneye gelen Bahçeli, ilk olarak Umut Akkaya'yı ziyaret etti. Burada Akkaya'ya ve ailesine, "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Bahçeli, daha sonra İbrahim Ceylan ile görüşerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Bahçeli, ziyarette yaptığı açıklamada, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Hastalarımıza hastane başhekimi ve doktorlarımız çok yakın alaka gösteriyorlar. Şu anki durumları çok iyi. Tedavilerinin hepsi yapılmış. Birkaç gün içerisinde de taburcu olabilecekleri söyleniyor. Ben bütün doktor arkadaşlarımıza baştabibimizin şahsında teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ve milletvekilleri ile birlikte tedavi gören hastalarla selamlaşan Bahçeli, daha sonra hastaneden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçeli Yaralıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement