Bakan Eroğlu: İstanbul'un Suyunu 2071'e Kadar Garantiye Alıyoruz (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: İstanbul'un Suyunu 2071'e Kadar Garantiye Alıyoruz (2)

Bakan Eroğlu: İstanbul\'un Suyunu 2071\'e Kadar Garantiye Alıyoruz (2)

'MELEN BARAJI İSTANBUL'UN SİGORTASI'Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bilim, Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nin ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile birlkite Düzce'ye geldi.

07.08.2017 19:28

'MELEN BARAJI İSTANBUL'UN SİGORTASI'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bilim, Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nin ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile birlkite Düzce'ye geldi. Valiliği ziyaret eden bakanlar Eroğlu ve Özlü, Vali Zülkif Dağlı, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve belediye başkanlarıyla toplantı yaptı. Basına kapalı yapılan toplantıda kentte yapılan yatırımlar ele alındı. Ardından açıklama yapan Bakan Eroğlu, Düzce'de yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Özellikle Melen Barajı'nın İstanbul için önemine dikkat çeken Bakan Eroğlu, "Melen Barajı, hemen hemen bitti. İstanbul'un sigortası. Düzce, İstanbul'a su veriyor. Hem buraya özellikle güzellik sağlayacak, hem de İstanbul'a yılda 1 milyar metreküp su verecek. Bu da İstanbul'un su ihtiyacını karşılıyor. İstanbul'da 2071 yılına su sıkıntısı olmayacak. Melen İstanbul'un suyunun sigortası" dedi.

Bakanlar Eroğlu ve Özlü, daha sonra Düzce Kültür Merkezi'nde düzenlenen Devlet Su İşleri tesisleri toplu temel atma ve orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtım törenine katıldı. Burada konuşan Eroğlu, teröre destek veren ülkelerie tepki gösterdi. Bakan Eroğlu, daha sonra Düzce'den ayrılarak Ankara'ya hareket etti.

Tezcan SOLMAZ/DÜZCE,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: İstanbul'un Suyunu 2071'e Kadar Garantiye Alıyoruz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement