BAKAN VAHİT KİRİŞCİ, FUARDA SİPSİ ÇALDI - Son Dakika
Güncel

BAKAN VAHİT KİRİŞCİ, FUARDA SİPSİ ÇALDI

TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bir dizi ziyaretler için geldiği Muğla'da 14. Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret etti.

02.04.2023 00:54  Güncelleme: 00:59

TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bir dizi ziyaretler için geldiği Muğla'da 14. Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret etti. Bakan Kirişci, fuarda karşılaştığı sipsi ustası Ramazan Mercan'ın çok beğendiği kasketini takıp, sipsi çaldı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Milas'ta düzenlenen 14. Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı. Fuarda yöresel kıyafetler giyen kadınlar tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Kirişci, vatandaş ile fuar alanında stant açanlarla sohbet etti. Üreticiler, Bakan Kirişci'nin sektördeki sorunları dinlediğini ve çözüm yolları için çaba harcadığını ifade etti. Bakan Kirişci'nin ziyareti esnasında renkli anlar yaşandı. Fuar girişinde sipsi ustası Ramazan Mercan ile bir süre sohbet eden Bakan Kirişci, Mercan'ın çok beğendiği kasketini takarak sipsi çaldı.

Bakan Kirişçi'ye fuar ziyareti sırasında Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Milas Kaymakamı Mustafa Enver Böke, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri eşlik etti.

Muğla Valiliği'ndeki brifingin ardından Bakan Kirişci, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde tarım sektörü temsilcileri ile toplantı gerçekleştirecek.(DHA)

BAKAN VAHİT KİRİŞCİ, FUARDA SİPSİ ÇALDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BAKAN VAHİT KİRİŞCİ, FUARDA SİPSİ ÇALDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement