Bakan Yazıcı Malatya'da Cenazeye Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Yazıcı Malatya'da Cenazeye Katıldı

Bakan Yazıcı Malatya\'da Cenazeye Katıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Malatya'da damadı Abdullah Çeker'in dedesi 98 yaşındaki Hasan Hüseyin Çeker'in cenazesine katıldı.

08.01.2013 17:33

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Malatya'da damadı Abdullah Çeker'in dedesi 98 yaşındaki Hasan Hüseyin Çeker'in cenazesine katıldı. Yazıcı, cenazenin toprağa verilmesinin ardından Çeker ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sabah saatlerinde özel uçakla kente gelen Bakan Yazıcı'yı Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi karşıladı. Bakan Yazıcı'nın cenaze töreni için gideceği Pütürge yolu dün başlayan yoğun kar yağışından dolayı kapanırken, Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışması sonucu sabah erken saatlerde açıldı. Tepehan Beldesi'nde Hüseyin Uğurlu Camisi'nde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Hasan Hüseyin Çeker'in cenazesi Arguça Mezrası'nda bulunan mezarlığa defnedildi. Cenaze törenine Bakan Yazıcı'nın yanı sıra Malatya Valisi Vasip Şahin, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze töreninin ardından taziye evine geçen Bakan Yazıcı, daha sonra tekrar özel uçakla Ankara'ya döndü. - Malatya/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yazıcı Malatya'da Cenazeye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement