Bakan Yıldız Kayseri'de Cenaze Töreninde - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldız Kayseri'de Cenaze Töreninde

Bakan Yıldız Kayseri\'de Cenaze Töreninde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ın kazada hayatını kaybeden oğlu Talha'nın cenazesine katıldı.

17.11.2014 13:12  Güncelleme: 13:19

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ın kazada hayatını kaybeden oğlu 28 yaşındaki Talha'nın cenaze törenine katıldı.

Bakan Yıldız, İstanbul'da bir kaza sonucu yaşamını yitiren Talha Yalçın'ın cenaze törenine katılmak üzere Kayseri'ye geldi. Bakan Taner Yıldız, Hunat Camii'nde oğlunu kaybeden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ı teselli etmeye çalıştı.  Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı ve Müftü Ali Maraşlıgil'in kıldırdığı cenaze namazına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yanı sıra, Vali Orhan Düzgün, Kayseri bağımsız milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanları, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda kişi katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinde ve Büyükşehir'in çoğunluk hisselerine sahip olduğu Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketinde uzun yıllar görev yapan Taner Yıldız, eski mesai arkadaşı Mustafa Yalçın'ı acılı gününde yalnız bırakmayarak, Talas İlçesi Halef Baba Mezarlığı'ndaki define kadar hazır bulundu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yıldız Kayseri'de Cenaze Töreninde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement