Bakır Kablolar İçin Elektrik Trafosunu Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Bakır Kablolar İçin Elektrik Trafosunu Çaldılar

Bakır Kablolar İçin Elektrik Trafosunu Çaldılar

Kırıkkale’de Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yaptırılan su kuyusunun elektrik direğindeki yaklaşık 6 Bin Lira değerindeki 1,5 tonluk trafo, yağ ve bakır kablolar için çalındı.

17.02.2014 16:00

Kırıkkale'de Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yaptırılan su kuyusunun elektrik direğindeki yaklaşık 6 Bin Lira değerindeki 1,5 tonluk trafo, yağ ve bakır kablolar için çalındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkeze bağlı Ahılı köyünde yaşandı. DSİ'nin tarımsal sulama için açtırdığı su kuyusunun elektrik direğine monte edilen 1,5 ton ağırlığındaki trafo kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yerinden sökülerek çalındı. Elektrik direğindeki trafonun yerinde olmadığını gören vatandaşlar olayı jandarmaya haber verdi. Olay yerinde inceleme başlatan jandarma ekipleri trafonun direkten indirilerek parçalandığını, içerisinde bulunan bakır kabloların söküldüğünü ve trafo yağının alındığını tespit etti. Olay yerinde incelemesini tamamlayan jandarma, hırsızlık şüphelisi kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.

Öte yandan, çevredeki çiftçiler yaklaşık 6 bin lira değerindeki trafonun içerisinde bulunan birkaç liralık bakır kablolar için çalınmasının üzüntü verici olduğunu kaydetti. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakır Kablolar İçin Elektrik Trafosunu Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement