Başbakan Erdoğan'a Baba Ocağından Destek - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'a Baba Ocağından Destek

Başbakan Erdoğan\'a Baba Ocağından Destek

Türkiye’de, 17 Aralık operasyonunun arkasında asıl hedefin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten 11 sivil toplum örgütü, Başbakan Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu’dan destek çağrısında bulundu.

27.12.2013 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de, 17 Aralık operasyonunun arkasında asıl hedefin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten 11 sivil toplum örgütü, Başbakan Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu'dan destek çağrısında bulundu.

Güneysu Belediyesi Meclis Toplantısında toplanan 11 sivil toplum örgütünü temsilen kişiler adına bir açıklama yapan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, yapılan operasyonda asıl amacın Başbakana kelepçe takmak olduğunu söyledi.

Ülkenin, tarihinde ender görülen büyük bir operasyon ve saldırıyla karşı karşıya bulunduğunu ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, şöyle konuştu: "Finansal kriz denemeleriyle, 27 Nisan muhtırasıyla ve özellikle Gezi eylemleriyle başlayan ve 17 Aralık operasyonu ile devam eden bu haince saldırının hedefi bellidir. Ülkemizin istikrarı, ekonomik büyümesi, milletimizin refahı ve son dönemde yakaladığı barış ve huzur ortamıdır. Bu kazanımlar kolay elde edilmemiştir. 1998'de Cumhurbaşkanı'nın MGK toplantısında Başbakan'a anayasa kitapçığı fırlatmasıyla ülkemiz büyük bir ekonomik ve sosyal kriz ortamına sürüklenmiş ve bunun sonucunda oluşan kaosta bankaların içi boşaltılmış yaşanan ekonomik kriz sonucu on binlerce insanımız işinden gücünden olmuştur."

AK Parti döneminde ülkenin kalkındığını anlatan Minder, şunları söyledi: "3 Kasım 2002 de AK Parti'nin iktidara gelmesiyle ülkemiz bir restorasyona tabi tutulmuş ekonomik büyümeye paralel olarak sosyal refahta insanımızın yüzünü güldürmüş, ülkemiz bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen itibar sahibi bir ülke konumuna gelmiştir. Ülkemizdeki büyük değişim ve dönüşüm sessiz devrim diye tanımlanmıştır. Kişi başına milli gelir 2000 dolardan 10 bin dolar seviyesine çıkmış artık insanımız yarına ümitle bakar konuma gelmiştir. Türkiye son dönemlerde yapmış olduğu uluslararası enerji anlaşmalarıyla bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda hızlı adımlarla ilerlerken terör sorununu çözme aşamasına gelmiştir. Ekonomik ve siyasi istikrarını koruyan bir Türkiye, bölge üzerinde planları ve emelleri olan ülkeleri büyük bir paniğe sevk etmiştir. Büyük Türkiye'nin önünü kesmek için seferber olan şer güçler içerideki maşaları vasıtasıyla faaliyete geçmiş ve ülkemiz 17 Aralık operasyonuyla karşı karşıya bırakılmıştır."

Hedeflerinin ülkemizi tekrar hasta adam pozisyonunda bırakmak, batıya mahküm ve İsrail'in güvenliğine hizmet eden bir Türkiye olduğunu söyleyen Minder, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mısır ve Suriye'den sonra Türkiye'yi de içine kapanmış bir ülke konumuna itmek suretiyle bölgenin enerji kaynaklarını sömürmek bu projeyi uygulayanların hedefidir. Mesele çok basit; sandıkta alt edemedikleri milli iradenin temsilcisi AK Parti ve onun genel başkanı başbakanımızı bu operasyonla etkisiz duruma getirmektir. Gençliğinden bu yana kendisini milletin hizmetine vakfetmiş milletine ve vatanına aşık gönül insanı adam gibi adam çok değerli hemşehrimiz ve başbakanımızı ülkenin başbakanlığından uzaklaştırmak ve siyasi ve ekonomik istikrarsızlığa sürüklemek hedeflerini asla gerçekleştiremeyeceklerdir. Bu operasyonda amaç Başbakana kelepçe takmak, Başbakanın şahsında aziz milletimize kelepçe takmak yargıçlar hükümeti kurmak suretiyle milli iradeyi etkisiz duruma getirmektir. Böyle bir ortamda tüm hemşehrileri olarak sayın başbakanımızın yanında ve arkasında safları sıklaştırmış olarak bulunduğumuzu ifade ediyor saygılar sunuyoruz." - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'a Baba Ocağından Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement