Başbakan Erdoğan'a Destek İçin Yollarda - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'a Destek İçin Yollarda

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için Kocaeli'den otomobiliyle tur başlatan Özavcı, Ulukışla'ya ulaştı.

18.07.2014 18:57

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek olmak için Kocaeli'den otomobiliyle tur başlatan Erol Özavcı, Ulukışla'ya ulaştı.

Ulukışla'ya varan Özavcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde destek verdiği Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına da destek olmak için tura çıktığını belirtti.

2010 yılında DSP'den genel başkanlığa adaylığını koyduğunu hatırlatan Özavcı, "Ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için Başbakanımıza destek verilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu kutlu yolculukta kendi imkanlarım ölçüsünde elimden geleni yapmak istiyorum" dedi.

Destek amaçlı turunun gönül hareketi olduğunu, yürüyüşte gördüğü ilgiden memnun kaldığını aktaran Özavcı, Meclis'teki siyasi partilerin kendi aralarından aday çıkarmasını beklediğini, fakat bunu başaramadıklarını savundu.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmasında kullandığı logoyu, ve fotoğraflarını otomobiline kaplatan Özavcı, çevredekilerin ilgisini çekti.

Adana, Mersin ve Hatay'ı geçip turuna Karadeniz, Ege ve Doğu illerinde devam edeceğini bildiren Özavcı, daha sonra Ulukışla'dan ayrıldı. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'a Destek İçin Yollarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement