Başbakan Yardımcısı İşler: Nezaketsizlik Hak Ettiği Cevabı Almıştır - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Başbakan Yardımcısı İşler: Nezaketsizlik Hak Ettiği Cevabı Almıştır

11.05.2014 11:39

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Erdoğan ile Feyzioğlu arasında yaşanana gerilimi, "Kameralar karşısında işlenen bu nezaketsizlik hak ettiği cevabı almıştır.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Erdoğan ile Feyzioğlu arasında yaşanana gerilimi, "Kameralar karşısında işlenen bu nezaketsizlik hak ettiği cevabı almıştır. Millet tarafından seçileceği için, bürokratların ve yargı mensuplarının cumhurbaşkanı olma dönemleri kapanmıştır. Boşuna heveslenmesinler" ifadeleriyle değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı İşler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile TBB Başkanı Feyzioğlu arasında Danıştay'ın 146. kuruluş yıldönümünde yaşanan gerilimi Twitter üzerinden değerlendirdi.

Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu'nun Danıştay'daki konuşmasının protokol, edeb ve nezaket kurallarına aykırı, siyasi içerikli bir konuşma olduğunu kaydeden İşler, "Başbakanımızın tepkisi, muhalefet sözcüsü gibi konuşan, cübbesinin arkasına saklanan kişiye yönelik millet adına verilmiş haklı bir tepkidir. Son zamanlarda cübbenin arkasına saklanarak siyasi şov yapma ve siyasete ayar verme gibi kötü bir modanın başladığı anlaşılıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Bazı törenleri fırsat bilerek cübbenin arkasına sığınıp yargı mensuplarının siyasileri eleştirmesinin en hafif tabiriyle nezaketsizlik olduğunu belirten İşler, "Bu durumun sürekli tekerrür etmesi beklenemez. Kameralar karşısında işlenen bu nezaketsizlik hak ettiği cevabı almıştır. Millet tarafından seçileceği için, bürokratların ve yargı mensuplarının cumhurbaşkanı olma dönemleri kapanmıştır. Boşuna heveslenmesinler. Cübbe ile siyaset yapılmaz, siyaset heveslisi olan cübbeliler derhal görevlerinden istifa edip, cübbelerini çıkartıp siyasete girmeliler" açıklamasına bulundu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı İşler: Nezaketsizlik Hak Ettiği Cevabı Almıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement