Başkan Ürgüp Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Ürgüp Çalışmaları İnceledi

Başkan Ürgüp Çalışmaları İnceledi

Sivas Belediyesi Tarafından Celal Bayar Caddesi Ve Halil Rıfatpaşa Caddelerinde Başlatılan Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor.

15.07.2010 11:58  Güncelleme: 12:55

Çalışmalar dolayısıyla zorunlu olarak su kesintisi yapılarak, 2656 metre boru ve 8 adet abone bağlantısı yapıldı. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, çalışmaları yakından takip etti.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, çalışmaların yapıldığı bölgede gece incelemelerde bulundu. Gece ki incelemelerinin ardından, ertesi günde Celal Bayar Caddesi ve Halil Rıfatpaşa Caddelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Ekipler tarafından sürdürülen yoğun çalışmalarla boru değişimi ve yeni şebeke hattı bağlantıları çok hızlı ilerledi ve toplam 2656 metre boru ile 8 adet abone bağlantısı yapıldı. Çalışmaların ardından 48 saat geçmeden (14.03.2010) bugün itibariyle ilgili mahallelere tekrar su verildi.

Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin, (SİBESKİ) Celal Bayar Caddesinde yaptığı ana su borusu değişimi çalışmasından 7 mahalle etkilendi. Ece, Pulur, Yahyabey, Üçlerbey, Gökmedrese, Kaleardı, Yenişehir Mahalleleri ile Küme Evler, su alamadı. Eskiyen veya yıpranan ana isale hattı, polietilen borularla değiştirildi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, su kesintisinin hemen ardından gece geç saatlerde alt yapı çalışması yapılan bölgelerde incelemelerde bulundu. Vatandaşın mağdur olmaması için çalışmaları vakit geçirmeden takip eden Başkan Doğan Ürgüp, Celal Bayar caddesi güzergâhında incelemede bulundu.

Çalışmaların bir an evvel tamamlanması ve vatandaşın mağdur olmaması için Sibeski ekiplerinin çalışma yaptığı bölgeleri inceleyen Başkan Ürgüp, boru değişiminin hem kayıp kaçak oranlarını düşürmek, hem de eskimiş veya yıpranmış eski boruların yenileri ile değiştirilmesi maksadıyla yapıldığını söyledi.

Celal Bayar Caddesindeki çalışmaların ardından, Halil Rıfatpaşa Caddesinde devam eden yeni şebeke hattı çalışmalarını inceleyen Başkan Ürgüp, daha kaliteli ve sağlıklı hizmet vermek maksadıyla yapılan çalışmaların bir an evvel tamamlanması için ekiplerin yoğun gayret gösterdiğini belirtti. Başkan Ürgüp, ana su isale hattında yapılan boru değişimi çalışmaları esnasında Sivaslıların gösterdiği anlayış ve hoşgörü için teşekkür etti.

Başkan Ürgüp'ün gezi ve incelemelerine Belediye Başkan Yardımcıları Hayri Köse, Mustafa Çimen ve Sibeski Müdürü Saiter Yıldız da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ürgüp Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement