Başkanlara Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkanlara Tebrik Ziyareti

Başkanlara Tebrik Ziyareti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile içe belediyeleri eş başkanları tebrikleri kabul etti.

05.04.2014 13:40

Diyarbakır halkı seçimlerin ardından görevlerine başlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile içe belediyeleri eş başkanlarını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Dün mazbatalarını alarak görevlerini devralan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Yenişehir Belediyesi Eş başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş, Bağlar Belediyesi Eş başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, Sur Belediyesi Eş başkanları Seyit Narin ve Fatma Şık Barut, Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanları Mehmet Ali Aydın ve Fatma Şık Barut tebrik ziyaretlerini kabul etti.

Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarete çok sayıda kişi katıldı. Aralarında Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana ve Sur Eski Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş'ın yanı sıra çok sayıda yurttaş gelerek, yeni başkanlara görevlerinde başarılar diledi. Ziyarete gelen dêngbej Mahmut Kızıl da Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı'nın isteği üzerine yeni başkanlara bir kilam seslendirdi. Ayrıca basın mensupları da başkanları kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başkanlara Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement