BBP Genel Başkanı Destici Ülkemizi Yönetenler Teröre Karşı Miting Düzenleyemez - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici Ülkemizi Yönetenler Teröre Karşı Miting Düzenleyemez

BBP Genel Başkanı Destici Ülkemizi Yönetenler Teröre Karşı Miting Düzenleyemez

BBP Genel Başkanı Destici Ülkemizi yönetenler teröre karşı miting düzenleyemez Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Gaziler Vakfı Etimesgut ve Sincan Temsilciliği Başkanı Alparslan Hüyük ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

24.10.2015 13:22

BBP Genel Başkanı Destici Ülkemizi yönetenler teröre karşı miting düzenleyemez

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Gaziler Vakfı Etimesgut ve Sincan Temsilciliği Başkanı Alparslan Hüyük ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Destici, Alınmayan tedbirler, yapılmayan mücadeleler ortaya konulmayan irade, cesaretsizlik, teröre karşı verilmeyen topyekün bir mücadelede neticesinde hala terör örgütünün 31 yıldır eylem yapıyor olabilmesi de kabul edilebilir bir şey değildir. Türkiye'yi yönetenler bunun vebalini omuzlarında taşımaktadırlar. Biz muhalefet partileri bu temennide bulunabilir, eleştiri yapabiliriz. Ama Türkiye'yi yönetenler teröre eylem mitingleri ile bunu geçiştiremezler dedi.

SİZLER, VATAN İÇİN BEDEL ÖDEMİŞ İNSANLARSINIZ

Ziyaretteki konuşmasına şehitleri anarak başlayan Destici, Sizler gerçekten bu vatan için canlarını, hayatlarını ortaya koymuş ve vatanımız, milletimiz, inandığımız değerler için ölürsek şehit, kalırsak gazi ruhuyla hareket etmiş ve bu konuda da bedel ödemiş insanlarsınız. Ben öncelikle şehitlerimizi rahmet ile anıyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Geride kalan gazilerimize de Allah'tan uzun ömürler diliyorum diye konuştu.

ŞEHİTLİK BU DÜNYADA KAZANILAN EN BÜYÜK ZAFERDİR

BBP Genel Başkanı Destici, Bugün bağımsız Türkiye Cumhuriyeti varsa, ay yıldızlı bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, minarelerimizde ezan sesi yükseliyorsa, bu vatan Müslüman Türk Milletinin vatanı olmaya devam ediyorsa bunda en büyük payı olan şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Sizlerin şahsında şehit ailelerimizi, gazilerimizi şahsım, partim ve ülkem adına şükranlarımı sunuyorum. Bizler inanan insanlarız. Şehitliğin, gaziliğin ne demek olduğunu biliyoruz. Şehitlik bizim inancımıza göre bu dünyada kazanılan en büyük zaferdir. Rabbim bizlere de bu zaferi kazanmayı nasip etsin. Rabbim bu memlekette inşallah bu inancın kaybolmaması için mücadele eden insanlarında yar ve yardımcısı olsun ifadelerini kullandı.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN 31 YILDIR EYLEM YAPIYOR OLABİLMESİ KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL

Ülkeyi yönetenlerin teröre karşı miting düzenlemesine anlam veremediğini söyleyen Destici, Bütün bunları söylerken de alınmayan tedbirler, yapılmayan mücadeleler ortaya konulmayan irade, cesaretsizlik, teröre karşı verilmeyen topyekün bir mücadelede neticesinde hala terör örgütünün 31 yıldır eylem yapıyor olabilmesi de kabul edilebilir bir şey değildir. Yani bunun Türkiye'yi yönetenler bunun vebalini omuzlarında taşımaktadırlar. Biz muhalefet partileri bu temennide bulunabilir, eleştiri yapabiliriz. Ama Türkiye'yi yönetenler teröre eylem mitingleri ile bunu geçiştiremezler. Rabbim bu milletin birliği, beraberliği, kardeşliği üzerinde, ülkemizin varlığı üzerinde kötü emeller taşıyanlara fırsatlar vermesin. Bütün bunlara rağmen biz büyük bir milletiz. Tarihte çok badireler atlattık. Herkes şunu bilsin ki kardeşliğimizi de kimseye bozdurmayacağız, vatanımızda böldürmeyeceğiz şeklinde konuştu.

Türkiye Gaziler Vakfı Etimesgut ve Sincan Temsilciliği Başkanı Alparslan Hüyük ise konuşmasında Keşke bizlerde şehit olsaydık da bugün olanları görmeseydik dedi. Hüyük, BBP lideri Destici'ye ziyareti sırasında Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici Ülkemizi Yönetenler Teröre Karşı Miting Düzenleyemez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement