Bingöl'deki Taziye Ziyareti Katliama Dönüştü: 8 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bingöl'deki Taziye Ziyareti Katliama Dönüştü: 8 Ölü, 7 Yaralı

22.08.2018 19:12  Güncelleme: 20:10

Bingöl'den Elazığ'a taziyeye giden otomobille karşı yönden gelen pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi. Yaralanan 7 kişi ise Bingöl ve Elazığ'daki hastanelere kaldırıldı.

Bingöl'de otomobille pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada yaşamını yitirenlerin, otomobil sürücüsü Eyüp Yıldırım, Mirza Yıldırım, Adalet Aslaner, Caner, Güler, Zeki, Muzaffer ve Eda Eder olduğu öğrenildi.

YARALILARIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Yaralanan 7 kişinin ise 112 Acil Servis ekiplerince Bingöl ve Elazığ'daki hastanelere kaldırıldığı, tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

OTOMOBİLLE KARŞI YÖNDEN GELEN PİKABA ÇARPTI

Eyüp Yıldırım'ın kullandığı 46 D 9898 plakalı otomobil, Bingöl- Muş karayolunun Şeref Meydanı mevkisinde karşı yönden gelen 23 K 2946 plakalı pikapla çarpışmış, ihbar üzerine kaza yerine 112 Acil Servis, UMKE, AFAD ve Solhan Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edilmişti.

Kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı öğrenilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bingöl'deki Taziye Ziyareti Katliama Dönüştü: 8 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika


Advertisement