Bingöl'ün Karlıova ilçesinde çocuklara yüzme eğitimi veriliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde çocuklara yüzme eğitimi veriliyor

Karlıova ilçesindeki çocuklara, Kaymakamlık, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında yüzme eğitimi veriliyor. 7-14 yaş arası 100 öğrencinin katıldığı kursta, her hafta perşembe ve cuma günleri servislerle ilçeden alınan öğrenciler, Bingöl'deki yarı olimpik yüzme havuzunda eğitim alıyor. Eğitimlerin süresi ise 2 ay olarak belirlendi.

Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki çocuklara yüzme eğitimi veriliyor.

Kaymakamlık, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile açılan kursta 7-14 yaş arası 100 öğrenci yüzme öğreniyor.

Her hafta perşembe ve cuma günleri servislerle ilçeden alınan öğrenciler Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki yarı olimpik yüzme havuzundaki eğitime katılıyor.

Eğitimlerin 2 ay süreceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bingöl'ün Karlıova ilçesinde çocuklara yüzme eğitimi veriliyor - Son Dakika


Advertisement