Bitlis Eren Üniversitesi'nde Filistinliler için kermes düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Bitlis Eren Üniversitesi'nde Filistinliler için kermes düzenlendi

Bitlis Eren Üniversitesi\'nde Filistinliler için kermes düzenlendi

Kadın ve Genç Girişimcileri Destekleme, Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BEKGEM) tarafından düzenlenen kermeste elde edilen gelirin Filistin halkına gönderileceği bildirildi. Üniversitenin konferans salonunda düzenlenen kermesin açılışını Vali Erol Karaömeroğlu ve Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş yaptı. Elmastaş, 'Üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Filistin halkının yanında olmak ve onlara destek olmak için böylesi bir etkinlikte yer almak çok önemli.' dedi.

03.11.2023 14:39

Bitlis Eren Üniversitesi'nde Filistinliler için kermes düzenlendi.

Kadın ve Genç Girişimcileri Destekleme, Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BEKGEM) tarafından düzenlenen kermeste elde edilen gelirin Filistin halkına gönderileceği bildirildi.

Üniversitenin konferans salonunda düzenlenen kermesin açılışını Vali Erol Karaömeroğlu ve Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş yaptı.

Kermes hakkında değerlendirmede bulunan Elmastaş, "Üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Filistin halkının yanında olmak ve onlara destek olmak için böylesi bir etkinlikte yer almak çok önemli." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis Eren Üniversitesi'nde Filistinliler için kermes düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement