Bodrum Ayrılamadığı Evinde Çıkan Yangında Zehirlenerek Öldü - Son Dakika
Güncel

Bodrum Ayrılamadığı Evinde Çıkan Yangında Zehirlenerek Öldü

Bodrum Ayrılamadığı Evinde Çıkan Yangında Zehirlenerek Öldü

Ayrılamadığı evinde çıkan yangında zehirlenerek öldü Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, barakadan bozma tek katlı müstakil evde çıkan yangında, yalnız yaşayan 76 yaşındaki Ayşe Demirkol, dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi.

13.01.2016 17:27

Ayrılamadığı evinde çıkan yangında zehirlenerek öldü

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, barakadan bozma tek katlı müstakil evde çıkan yangında, yalnız yaşayan 76 yaşındaki Ayşe Demirkol, dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi. Ölen kadının oğlu Murat Demirkol, annesinin doğduğu evden ayrılmak istemediğini, tüm ısrarlarına rağmen ölünceye kadar burada yaşamak istediğini söylediğini belirtti.

Turgutreis Mahallesi Gümüşlük Caddesi üzerindeki bir tarlada bulunan tek katlı müstakil evde, bugün saat 12.00'de elektrikli sobadan yangın çıktı. Evden yükselen dumanları görenler vatandaşlar yangını, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Yapılan kontrolde, evde yalnız yaşayan üç çocuk ve beş torun sahibi olan ve yürüme güçlüğü çeken Ayşe Demirkol'un dumandan zehirlenerek öldüğü belirlendi. Evde yapılan incelemenin ardından Demirkol'un cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

OĞLU: "DOĞDUĞUM YERDE ÖLÜRÜM DİYORDU"

Annesinin varlıklı olduğunu ancak evinden kopamadığını söyleyen acılı evlat Murat Demirkol, "Annem yıllardır bu barakada yaşıyordu. Burada doğmuş, bu nedenle doğduğu yerden ayrılmak istemiyordu. Doğduğum yerde ölürüm diyordu. Yaşam şartları zordu. Ama o bu barakada mutluydu. Yürümekte büyük sıkıntı çekiyordu. Tüm ısrarlarımıza rağmen, onu buradan ayıramamıştık" dedi.

1 HAFTA ÖNCE KAMERALARA GÜLMÜŞTÜ

Evde bakım hizmetinden faydalanan Ayşe Demirkol, DHA muhabirleri tarafından bir hafta önce görüntülenmişti. Demirkol'un yaptığı şakalar kameralara yansımıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Ayrılamadığı Evinde Çıkan Yangında Zehirlenerek Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement