Bodrum Öğrencilerden 10 Kasım İçin Oratoryo - Son Dakika
Güncel

Bodrum Öğrencilerden 10 Kasım İçin Oratoryo

Öğrencilerden 10 Kasım için oratoryoMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir ortaokulun öğrencilerinin 10 Kasım için hazırladığı oratoryo beğeniyle izlendiHüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79'uncu yılı için oratoryo hazırladı.

10.11.2017 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrencilerden 10 Kasım için oratoryo

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir ortaokulun öğrencilerinin 10 Kasım için hazırladığı oratoryo beğeniyle izlendi

Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79'uncu yılı için oratoryo hazırladı. Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezindeki programla; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin ile birçok vatandaş katıldı. Öğrencilerinin Atatürk'ün ölüm anlarının anlatıldığı gösteri, izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu Müdürü Erkan Güngör, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Güngör, Sevgili Ata'mızı 79. ölüm yıl dönümünde saygı ile yad ediyoruz. Atatürk'ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün yıldönümünde herkese düşen en büyük görev onu ve bize bıraktığı Cumhuriyet'i anlamak, Cumhuriyet'in değerlerini her koşulda korumak, Atatürkçülüğü benimsemek ve Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşımaktır dedi.

Bodrum Öğrencilerden 10 Kasım İçin Oratoryo
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Öğrencilerden 10 Kasım İçin Oratoryo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement