Bodrum Oyfest'te Berksan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Bodrum Oyfest'te Berksan Coşkusu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Ortakent Yahşi Bahar Festivali'nde (OYFEST) sahne alan Berksan, hayranlarına coşkulu ve eğlenceli bir gece yaşattı.

18.05.2017 17:55

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Ortakent Yahşi Bahar Festivali'nde (OYFEST) sahne alan Berksan, hayranlarına coşkulu ve eğlenceli bir gece yaşattı.

Ortakent Yahşi Geliştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) ile Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl ilk kez 17-21 Mayıs arasında düzenlenen OYFEST'e; Muğla Valiliği, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, TED Koleji, Marmara Koleji ve Bahçeşehir Koleji başta olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluş destek verdi.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Masa Tenisi Şampiyonası'nın startının da verildiği festival, akşam Taşlık Burun'dan Müsgebi Cafe'ye doğru TED Bodrum Koleji Bandosu ve Akbank bandosu eşliğinde düzenlenen kortej yürüyüşüyle sürdü. Halikarnas Motor Sporları Kulübü, Bodrum Chopper ve Bodrum Bisiklet Kulübü üyelerinin başını çektiği korteje; OYFEST Yürütme Kurulu ve OYDER Başkanı Ahmet Aras, OYFEST Organizasyon komitesi üyeleri, Tekerlekli Sandalye Tenis Şampiyonası sporcuları, MUGSF öğrencileri, TED Bodrum Koleji, Bodrum Bahçeşehir Koleji ve Bodrum Marmara Koleji öğrencileri ile çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri, Ortakent Yahşi halkı ve Bodrum genelinden vatandaşlar katıldı.

Kortejin ardından festival destekçilerinden Akbank Bandosu mini konser verdi. MC Ersin canlı performans sundu.

Gece şarkıcı Berksan, konseriyle sürdü. Sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşatan Berksan, sahnede bir an olsun durmadı. Birbirinden güzel şarkılarını danslarla süsleyen Berksan, sevenleri tarafından uzun süre alkışlandı. Konseri Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon da izledi.

OYFEST bugün ise Kefi Beach&Suites'ten başlayan Bodrum Bisiklet Turu, Ortakent Marina'da Bodrum Bahçeşehir Koleji'nin sponsorluğunda Sokak Basketbol Turnuvası, Viras Otel'de Tavla Turnuvası ve gece Bodrum Belediye A.Ş Müsgebi Cafe sahnesinde temsili 'geleneksel Bodrum düğünü' ve yöresel yemek kermesi gibi etkinliklere sahne oluyor.

Bodrum Oyfest\'te Berksan Coşkusu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Oyfest'te Berksan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement