Bülent Arınç, Konya'da Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bülent Arınç, Konya'da Nikah Şahitliği Yaptı

Bülent Arınç, Konya\'da Nikah Şahitliği Yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul'un nikah törenine katılmak için Konya'ya geldi.

30.06.2013 23:00

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul'un nikah törenine katılmak için Konya'ya geldi. Düğünün yapıldığı salona gelen Arınç çifti, Milletvekili Kerim Özkul ve ailesini tebrik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Tahir Akyürek'in kıydığı Abidin ve Havvanur Özkul çiftinin nikah şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptı.

İNANCIMIZ BUNU EMREDİYOR

Havvanur Özkul'a evlilik cüzdanını veren Bülent Arınç, genç çifti tebrik edip, evliliğin önemine değindi. Evliliğe çok önem verdiklerini dile getiren Arınç, şunları söyledi

Evliliği çok önem veriyoruz. İnancımız bunu emrediyor. Sünnet, aile, örf, adet, göreneklerimiz aile yuvasının kurulmasına çok önem veriyoruz. Bizde bunu teşvik ediyoruz. Gençlerimizin henüz genç yaşta iken bile evliliklerinde çok büyük faydalar olduğuna inanıyoruz. Toplumun en küçük yuvası ailesi ise onun güçlü olması, inşallah güzel düşüncelerle, duygularla devam etmesi hepimizi mutlu ediyor. Allah bu güzel iki gence birbirinden güzel hayırlı evlatlar nasip etsin. Onları da iyi yetiştirsinler. Toplumda insanlarda onlardan büyük bir menfaat görsün.

Arınç, daha sonra yöresel olarak 'düğün pilavı' olarak adlandırılan etli pirinç pilavı ikramına katıldı. Arınç çifti, Numan Kurtulmuş ve eşi Sevgi Kurtulmuş, Giba Şekerlemenin sahibi Murat Hevesli'nin evini ziyaret etti. Ardından da Mevlana Müzesi'ni ziyaret eden Arınç ve eşi Münevver Arınç, Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bülent Arınç, Konya'da Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement