Bursa'da Hava Değişimi Çocukları Hastanelik Etti! Yüzlerce Kişi Acil Servislere Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Hava Değişimi Çocukları Hastanelik Etti! Yüzlerce Kişi Acil Servislere Akın Etti

Bursa'da ani hava değişiminin ardından yüzlerce çocuk hastanelik oldu. Acil servisler dolup taşarken, yetersiz hizmet nedeniyle 300-400 hasta sırada bekledi.

30.12.2017 11:38  Güncelleme: 14:47

Bursa'da ani hava değişimi çocukları hasta etti. Yeterli imkanlarla hizmet vermeyen çocuk hastanelerinin acilleri ise dolup taşıyor. Vatandaşlar kaliteli hizmet alamadıklarından yakınırken, yetkililer ise randevu ile bakılması gereken aciliyeti olmayan hastaların acil servis yerine polikliniklerden randevu almasını istediler.

300-400 KİŞİ SIRA BEKLİYOR

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Dörtçelik Çocuk Hastanesinin acil servisinde yaşanan yoğunluk vatandaşların tepkisine sebep oluyor. Akşam saatlerinde 300-400 kişinin sıra beklediği çocuk hastanesindeki aileler "Bursa'da çocuk hastanesi yetersiz" yorumunu yaptılar.

''ALLAH HASTALARI BURAYA DÜŞÜRMESİN''

Bir saatten fazla sıra beklediğini belirten bir vatandaş, "200 kişiden fazla sıra var. Allah hastaları buraya düşürmesin. Hasta olmayıp, hastanelerde hasta olanlar da var. Bu civarda yoğun bir hasta trafiği var. Başka hastanede olmadığı için yoğunluk olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.
Bir diğer vatandaş ise hastanede 400 kişi sıra olduğunu belirterek, "Bize ne zaman sıra geleceğini bilmiyorum" dedi.

Bursa\'da Hava Değişimi Çocukları Hastanelik Etti! Yüzlerce Kişi Acil Servislere Akın Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Hava Değişimi Çocukları Hastanelik Etti! Yüzlerce Kişi Acil Servislere Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement