Bursa'da Kurban Satışı Kavgasına 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kurban Satışı Kavgasına 6 Gözaltı

Bursa\'da Kurban Satışı Kavgasına 6 Gözaltı

Bursa'da, Muşlu 'Kurt' ile 'Yücel' aileleri arasında kurbanlık satışındaki alacak anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı öne sürülen ve 33 yaşındaki Harun Kurt'un bıçak darbeleriyle öldürüldüğü, 6 kişinin ise yaralandığı kavgayla ilgili 6 kişi gözaltına...

18.10.2013 17:38

Bursa'da, Muşlu 'Kurt' ile 'Yücel' aileleri arasında kurbanlık satışındaki alacak anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı öne sürülen ve 33 yaşındaki Harun Kurt'un bıçak darbeleriyle öldürüldüğü, 6 kişinin ise yaralandığı kavgayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Olay, Merkez Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi'nde kurulan hayvan pazarında Kurban Bayramı'nın ikinci gününde meydana geldi. Muş'tan getirdikleri kurbanlık hayvanları satan 'Kurt' ile 'Yücel' aileleri arasında hayvan satışından dolayı alacak konusunda kavga çıktı. Kavga güçlükle yatıştırıldı. Ertesi gün saat 19.30 sıralarında yeniden karşılaşan Kurt ve Yücel aileleri, yine aynı nedenden dolayı kavga etmeye başladı. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada Harun Kurt, Alaattin Kurt, Şahabettin Kurt, Kezban Kurt, Resul Yücel, Salih Yücel ile Şebab Yücel yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırıldı. Aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Harun Kurt, kaldırıldığı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Olayın ardından polis ekipleri kavgaya karışan iki kişiyi gözaltına aldı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler şüphelilerden 4'ünü ise Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan ve suçlamaları kabul etmedikleri öğrenilen şüpheliler Resul Y., Mikail Y., Salih Y., Nizamettin Y., Mehmet Ali Y. ve Abdullah Y. adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kurban Satışı Kavgasına 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement