Bursa'da, ülkücü üniversiteli gençler, Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için yürüdü.
Uludağ Üniversitesi'nde, Ülkü Ocakları üyesi yaklaşık 400 kişi, Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun bıçaklanarak öldürülmesini protesto etti. Yürüyüşte, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde slogan atan grup, Uludağ Üniversitesi KYK önünden Mediko sosyal tesislerine kadar yağmur altında yürüdü. Mediko sosyal tesisleri önünde saygı duruşunda bulunan grup, İstiklal Marşı okudu. Daha sonra Çakıroğlu için Kur'an-ı Kerim okundu.
Grup adına açıklama yapan Uludağ Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Yunus Sarıboğa, "Bugün burada Ege Üniversitesi'nde kahramanca hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için toplandık. Allahüekber nidalarımızdan rahatsız olanlara cevap için toplandık. Bizi engellemeye çalışanların kulak zarlarını patlatırcasına Allahüekber diyeceğiz. Yılmadan mücadelemize devam edeceğiz" dedi. - BURSA
Son Dakika › Güncel › Bursa'da Ülkücü Gençler Yağmur Altında Fırat İçin Yürüdü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?