Bursa Eski Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve 24 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Bursa Eski Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve 24 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bursa Eski Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve 24 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FTÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Bursa Eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve işadamlarınında bulunduğu 25 kişi sabah saalterinde adliyeye sevk edildi.

11.08.2016 10:35

Bursa'da FTÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Bursa Eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve işadamlarınında bulunduğu 25 kişi sabah saalterinde adliyeye sevk edildi. Yoğun güvenlik önlemiyle adliyeye çıkartılan zanlılar arasında yer alan Ali Osman Kahya'nın 14 gün nezarethanede kaldıktan sonra saç ve sakalının bir birine karıştığı ve bitkin olduğu gözlendi.

15 Temmuz'da yaşanan başarısız darbe girişininin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında 14 gün önce gözaltına alınan ve aralarında Bursa Eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nında bulunduğu zanlılardan 25'i bugün geniş güvenlik önlemleri altında, "Terör örgütü üyesi olmak" ve "Terör örgütüne maddi destek sağlamak" suçlarından adliyeye çıkartıldı. Zanlılar arasında yer alan elinde çanta ve poşet bulunan Ali Osman Kahya'nın saçı ve sakalının bir birine girdiği, bitkin oluduğu gözlendi.

Adliyeye çıkartılan zanlıların arasında bazı işadamları ile örgütün Bursa'da yönetimini üstlenen mütevelli heyetinin de olduğu açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Eski Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve 24 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement