Çanakkale CHP'li Başkan Adayı Kongreye Sedyeyle Katıldı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale CHP'li Başkan Adayı Kongreye Sedyeyle Katıldı

CHP'li başkan adayı kongreye sedyeyle katıldıÇanakkale'nin Lapseki ilçesinde, CHP İlçe Kongresi'ne tek aday olan mevcut Başkan Abdülkadir Özeren, bir süre önce geçirdiği kaza nedeniyle evden sedyeyle gelerek seçime katılabildi.

12.12.2017 18:34

CHP'li başkan adayı kongreye sedyeyle katıldı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, CHP İlçe Kongresi'ne tek aday olan mevcut Başkan Abdülkadir Özeren, bir süre önce geçirdiği kaza nedeniyle evden sedyeyle gelerek seçime katılabildi.

Lapseki'deki bir kahvehanede bugün düzenlenen CHP Lapseki İlçe Kongresi, sıradışı bir olaya sahne oldu. Kongreye tek aday olarak giren CHP Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren, 15 gün önce getirdiği trafik kazası nedeniyle vücudundan meydana gelen kırıklar yüzünden ayağa kalkamadığı için oy kullanmaya sedyeyle geldi. Tekrar seçilmesi garanti olmasına rağmen Özeren'in atmosferi yaşamak için kongreye geldiği öğrenildi. Kongreye; Çanakkale CHP Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı CHP'li Ömer Faruk Mutan, CHP İl Başkanı Nejat Önder ve eski dönem milletvekilleri Serdar Soydan, Ali Sarıbaş ve partililer katıldı. Divan Başkanlığını CHP Milletvekili Muharrem Erkek'in yaptığı kongrede, 101 kayıtlı delegenin oylarıyla Özeren tekrar başkan seçildi. Özeren'in eşi Bilşen Özeren, kongre boyunca eşine destek vererek, yanından ayrılmadı. Seçimin ardından partililer, tekrar başkan seçilen Özeren'i tebrik etti.

Çanakkale CHP\'li Başkan Adayı Kongreye Sedyeyle Katıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale CHP'li Başkan Adayı Kongreye Sedyeyle Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement