Cem Adrian'ın Yeni Albümü TTNET Müzik'te - Son Dakika
Güncel

Cem Adrian'ın Yeni Albümü TTNET Müzik'te

Cem Adrian\'ın Yeni Albümü TTNET Müzik\'te

TTNET Müzik, kendine özgü tarzıyla müzik dünyasında ayrı bir yeri olan Cem Adrian'ın yeni albümü "Siyah Bir Veda Öpücüğü"nü müzikseverlerle buluşturuyor.

18.09.2012 15:20  Güncelleme: 15:19

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, kendine özgü tarzıyla müzik dünyasında ayrı bir yeri olan Cem Adrian'ın yeni albümü "Siyah Bir Veda Öpücüğü"nü müzikseverlerle buluşturuyor.

Yapılan açıklamaya göre, TTNET Müzik kullanıcıları Cem Adrian'ın yeni albümünü online olarak dinleyebildikleri gibi albümün tek bir şarkısını ya da tamamını tek bir "tık" ile kolayca indirebilecek.

"Emir" isimli ilk albümünden sonra çıkarttığı "Kayıp Çocuk Masalları" isimli ikinci albümü ile dikkat çeken Cem Adrian'ın son albümü, 12 şarkıdan oluşuyor.

TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar tek bir şarkıyı ya da albümü artık tek bir "tık" ile kolayca indirebilecek. TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 liraya, yerli albümler ise 4 liraya satın alınabiliyor, ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti ise yine aynı şekilde devam ediyor. TTNET Müzik paketine kullanıcılar ayda sadece 3 liraya üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyor.

TTNET Müzik kullanıcıları mobil ödeme ile 4 liraya 100 şarkı paketi satın alabiliyor. Böylece müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyor.

TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkı, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Muhabir: Semra Orkan

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cem Adrian'ın Yeni Albümü TTNET Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement