Cem Aydın'ın Son Görüntüleri Yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Cem Aydın'ın Son Görüntüleri Yayınlandı

Cem Aydın\'ın Son Görüntüleri Yayınlandı

Kopenhag'da evinin önünde 8-10 kişinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden 21 yaşındaki Türk genci Cem Aydın'ın ölmeden önceki son görüntüleri yayınlandı.

31.01.2012 16:40

Kopenhag'da evinin önünde 8-10 kişinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden 21 yaşındaki Türk genci Cem Aydın'ın ölmeden önceki son görüntüleri yayınlandı. Polis, Cem Aydın'ın sevdiği Fas'lı kızla birlikte bir dönercinin kamerasında yer alan görüntüleri basına dağıtarak halktan yardım istedi. Görüntüler TV 2 kanalında yayınlanan polis programında yer aldı. Programda ayrıca, Cem Aydın'ın Doktor olan ağabeyi Doğu Aydın ile yapılan söyleşi de yer aldı. Söyleşi sırasında Doğu Aydın kardeşinin evlenmek üzere olduğunu belirterek sevdiği kıza aldığı nişan yüzüğünü gösterdi. Doğu Aydın ayrıca kardeşinin saldırıya uğradığı sırada başını korumaya çalışırken parmaklarının nasıl ezildiğini anlattı. Doğu Aydın, saldırganların anlaşmış vaziyette kardeşinin başına vurduklarına dikkat çekerek öhepsinin amacı kardeşimi öldürmekmiş. Çünkü hepsi başına vurmuş. O da elleri ile başını korumaya çalışırken, parmakları ezilmiş. Ciyanet çok iyi planlanmışödedi.

İŞE YARAR İHBAR GELMEMESİ İLGİNÇ

Görüntülerde Cinayet Masası Şefi Hans Erik Raben, cinayeti aydınlatmak için nasıl çalıştıklarını, teoriler üzerinde nasıl durduklarını anlattı. Hans Erik Raben ösaldırıyı 8-10 kişi gerçekleştirdiği için bugüne kadar doğru dürüst bir ihbar almamamız şaşırtıcı. Çünkü bu tür olaylarda özellikle saldırgan sayısı çok olunca saldırganlardan birini tanıyan kişilerden mutlaka bir ihbar gelir. Cem Aydın burada dünyaya gelmiş, okumuş, çalışan ve topluma çok iyi uyum sağlamış bir genç. Ailesi de öyle. Ağabeyi doktor. Yıllar önce motosikletini çalan bir kişiye karşı işlediği suçtan dolayı 60 günlük bir cezası vardı. O kişinin bile intikam alabileceğini gözönünde bulunduruyoruz. Yani namus davasından tutun, öç alma, kıskançlık gibi her türlü ihtimal üzerinde duruyoruzödedi. Görüntülerde, Cem Aydın' dönerciden çıktıktan sonra bir aracın da hareket ettiği görülüyor. Polis şüpheli araçlar ve şahıslar hakkında soruşturmanın çok geniş çaplı yürütüldüğünü açıkladı. Hans Erik Raben, bugüne kadar yaklaşık 150 ihbar alındığını, televizyondaki polis programının ardından da bazı ihbarlar aldıklarını belirterek, ihbarlar arasında suçluları yakalamak için elle tutulur bir bilgi edinemediklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cem Aydın'ın Son Görüntüleri Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement