Cinayete 12 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Cinayete 12 Gözaltı

Cinayete 12 Gözaltı

Malatya'da alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga 1 kişinin öldürülmesi olayına karışan 6 kişi yakalandı.

27.06.2013 08:06  Güncelleme: 08:31

Malatya'da güzellik merkezi işletmesindeki alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga olayında 1 kişinin bıçaklanarak öldürülmesi olayına karıştıkları tespit edilen katil zanlısı ile birlikte toplam 6 kişi Diyarbakır'a kaçarken yolda, 6 şüpheli ise Malatya merkezde yakalandı.

Malatya merkez İnönü Caddesi PTT binası yanında gece meydana gelen kavga da bıçakla yaralanan Yunus Kaya (27) adlı şahıs, kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti.

Olayı soruşturan Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, olaya karışan şüphelilerin bir taksicinin özel aracı ile birlikte Diyarbakır'a gitmek üzere yola çıktığını tespit edince, durumu Elazığ'a bildirdi. Malatya'dan ise 2 ayrı Cinayet Bürosu ekibi yola çıktı. Şüphelileri taşıyan otomobil Elazığ'ın Sivrice ilçesi yakınlarında polis ekiplerince durduruldu. Polis ekipleri cinayeti işleyen Bilal Ç.ile olaya karıştıkları tespit edilen Erkan S.,Aytekin P., Serdar K. Eşi Ceyda K. ve Muhammed S. Adlı şahısları gözaltına aldı. Şüpheliler Cinayet Bürosu ekiplerince Malatya'ya getirildi. Şüpheliler hastanedeki doktor kontrolü sonrasında Asayiş Şubesi'ne götürüldü.

Asayiş Şubesi ekipleri il merkezinde yaptığı çalışmada ise olaya karışan Burak S., Mehmet Y., Ayhan Y., Barzani Y. Barış Ö. ve Mehmet Ö. adlı şüphelileri de sabah saatlerinde yakaladı. Yakalanan şüphelilerden 4 kişinin öldürülen Yunus Kaya'nın grubundan olduğu belirtildi.

Olay, merkezi İstanbul'da bulunan güzellik merkezinin şubesini işleten Yunus Kaya ile alacak verecek meselesi nedeniyle İstanbul'dan gelen grup ile bir birlerini tehdit etmesi üzerine başladığı bildirildi.

Cinayeti işleyen Bilal Ç.'nin, öldürülen Yunus Kaya ile akraba oldukları ve Ağrı nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi.

Asayiş Şubesi olayın büyümemesi için geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Bu arada, Diyarbakır'a kaçarken yolda yakalanan şüphelilere ait otomobil, eski belediye binası meydanının karşısındaki güzellik merkezinin bulunduğu binanın altında park halinde iken polis ekiplerince tespit edilerek, gece çekici ile otoparka kaldırıldı. Polis ekipleri gece güzellik merkezinde uzun süre inceleme yaptılar.

Soruşturma sürüyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayete 12 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement