Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Büyükçekmece'de başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu?" - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Büyükçekmece'de başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Büyükçekmece\'de başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükçekmece'de başörtülü bir yaşlı teyzeye yapılan saldırıyı kınayarak, kadına şiddetin olmadığı söyleminin çelişkili olduğunu belirtti. Saldırganın yaşlı teyzeyi boğazından adeta gırtlakladığını ifade eden Erdoğan, toplumun bu tür şiddet olaylarına karşı duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

19.01.2024 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Büyükçekmece'de başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu?"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Büyükçekmece'de başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement