Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'nin Kendi Güvenliği İçin Bölgesinde Yürüttüğü Mücadeleyi 'Başka... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'nin Kendi Güvenliği İçin Bölgesinde Yürüttüğü Mücadeleyi 'Başka...

04.01.2017 13:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'nin kendi güvenliği için bölgesinde yürüttüğü mücadeleyi 'başka devletlerin içişlerine karışmak' olarak gören bir kafa, olup bitenlerden hiçbir şey anlamıyor demektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Türkiye'nin kendi güvenliği için bölgesinde yürüttüğü mücadeleyi 'başka devletlerin içişlerine karışmak' olarak gören bir kafa, olup bitenlerden hiçbir şey anlamıyor demektir. DEAŞ'a karşı en etkili mücadeleyi veren bir ülkeyi, hala 'bu alçak örgüte destek sağlıyor' imasıyla suçlamak, tam da terör örgütleri üzerinden Türkiye'ye saldıranların istedikleri türden bir söylemdir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye'nin Kendi Güvenliği İçin Bölgesinde Yürüttüğü Mücadeleyi 'Başka... - Son Dakika


Advertisement